ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dimarts, 6 de març del 2012

PSC vs TAV: D'ON NO N'HI HA NO EN POT RAJAR!



Article d'opinió publicat a aragirona.cat http://blogs.aragirona.cat/marti-carreras/blog/1351/psc-girona-vs-tav-don-no-nhi-ha-no-en-pot-rajar, sobre aspectes relacionats amb la posició del PSC, a la oposició, a l'Ajuntament de Girona, respecte del Tren d'Alta Velocitat (TAV).
L'article és de Martí Carreras.

NOTA DE PREMSA CONSULTA ZONES VERDES



Tres mesos després d'haver-nos reunit amb el regidor de mobilitat de l'Ajuntament de Girona per conèixer la seva proposta de "zones verdes d'aparcament" al barri, la  Junta de l'Associació de Veïns de Sant Narcís volem fer públic el nostre malestar per l'incompliment evident dels compromisos presos pel consistori.
 
A la reunió, els membres de l'AV ens varem comprometre a explicar la proposta  presentada a tot el barri (amb la col.laboració de les dues associacions de comerciants i amb el  material que ens fes arribar la regidoria) i a organitzar una consulta el més aviat possible per conèixer  la opinió, no d'uns representants,  sinó de la majoria dels veïns.
Però l'ajuntament també es va comprometre a  retirar, prèviament,   totes les places de zones blaves que segons l'estudi presentat  a la mateixa reunió eren clarament poc operatives (menys d'un 40% d'ocupació diària) i poc rendibles.
 
Hem anat posposant la celebració de la consulta esperant el gest del consistori que permeti explicar perquè, tot i no haver aconseguit la supressió total de les zones blaves ni cap zona lliure d'aparcament que compensi les 700 perdudes en els quatre anys d'obres de TAV (exigències  recolzades per 2719 signatures, dos requeriments del defensor de la ciutadania i dos anys de paciència ), l'AV ens avenim a fer una consulta per facilitar-los una tasca informativa i un debat que correspon fer a la regidoria.
 
Davant del silenci del consistori, silenci del territori.
Volem  donar resposta tant a les demandes dels veïns com a les propostes de l'equip de govern, però les presses dels convenis empresarials no passaran per davant dels interessos dels veïns que fa dos anys que esperem respostes.

 
Junta de l'AV del barri de Sant Narcís
Girona 22/2/12

Imatge: pladepalausantpau.entitatsgi.cat