ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dimecres, 16 de març de 2011

DEBAT ELECTORAL - MUNICIPALS 2011L'AV DE SANT NARCÍS HO HEM TORNAT A ACONSEGUIR!

DIVENDRES 13 DE MAIG A 2/4 DE NOU DEL VESPRE, DEBAT ELECTORAL AMB TOTS ELS CAPS DE LLISTA DELS PRINCIPALS PARTITS.

Tots els caps de llista ens han confirmat l'assistència a l'acte que farem a la sala polivalent-teatre del Centre cívic:
Blanca Palmada (ERC)
Concepció Veray (PP)
Carles Puigdemont (CiU)
Joan Olòriz (ICV)
Pia Bosch (PSC)
Jordi Navarro (CUP)

Ens fa molta il.lusió que tots hagin accedit a venir a parlar, davant de tots els veïns que ho desitgin, del nostre barri: del present, del futur, de les il.lusions i els projectes que tots tenim.

Per a més informació: a través del face i de la nostra pàgina web

2 comentaris:

  1. ¡¡¡ Muy bonito, "camaradas" !!! ¿¿¿Y que pasa con el resto de los partidos que concurrimos a las municipales de Gerona??? Como Ciudadanos, que estamos hartos de que nos ignoréis como si fuéramos apestados, cuando tenemos un porcentaje de votos y de diputados (3) en el Parlament, que vosotros nunca tendréis, señores de las CUP y Sr. Navarro (o hasta esos infelices de SI, por cierto, que hasta igual sacan un concejal -mucho lo dudo- y os sacan los colores también) Si esto es democracia y participación, que venga Dios y lo vea. Sería como para ir a meteros caña, a ver si os da vergüenza de ningunear al resto de las 9 formaciones que vamos a luchar democráticamente el día 22. Saludos: Alicia, vecina de Gerona, y tan española como catalana

    ResponElimina
  2. La meva opinió és que el debat s'ha de centrar en aquells partits que en algunes ocasions, uns més que altres, i evidentment més en període electoral, s'han interessat pel que fem i fins i tot ho han criticat en un sentit o altre.
    Quedi clar que a nosaltres no ens fa sortir els color ningú i ens agradaria que en favor de la democràcia, que tant us poseu a la boca, i de la bona educació, tan sols de la bona educació s'evitessin els insults. No es pot anar pel món d'aquesta manera.
    Cordialment.

    ResponElimina