ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dijous, 2 d’octubre del 2008

COMENÇA LA TEMPORADA DE JOCS DE TAULA A SANT NARCÍS !



TEMPORADA DE JOCS DE TAULA A SANT NARCÍS !

 Enguany hi haurà molta “activitat lúdica” al barri. Ho expliquem: la Colla de Jocs de Taula de Sant Narcís i el Club de Jocs El Sàtir hem unit esforços per a crear un espai al barri on els aficionats als jocs de taula hi puguin jugar, puguin trobar altre gent amb qui jugar, conèixer jocs nous... tot plegat per fomentar l’afició pels jocs de taula. Totes les activitats es fan al Centre Cívic Sant Narcís. Us en fem 5 cèntims:

La Colla dels divendres, per a joves i adults. Jugarem un divendres al mes, coincidint amb el Sodejam, a partir de les 21:00 hores.

Trobades familiars de jocs de taula : un diumenge al mes de les 18:00 a les 20:00 hores, per a jugar plegats, grans i petits. Van començar el passat diumenge dia 28 de setembre.

Jocs de taula amb El Sàtir: tots els dissabtes a la tarda de les 16:00 fins a les 20:00 hores, per als més jugadors.

Trobades de jocs de taula : 3 trobades anuals, en dissabte i tot el dia, de 10 del matí a 8 del vespre, organitzades per el Club de Jocs El Sàtir.

En breu publicarem el nou calendari de la temporada 2008-2009 perquè us apunteu les dates i us animeu a venir.

Si voleu més informació, la Colla de Jocs de Taula de Sant Narcís i El Club de Jocs El Sàtir també informaran periòdicament de les seves activitats al blog: http://jocstaulagirona.blogspot.com

Les dates dels jocs amb la Colla de Sant Narcís i amb el Club de Jocs El Sàtir, fins a finals de desembre d'enguany, les trobareu al calendari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada