ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dimarts, 9 de desembre del 2008

L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS INFORMA



Sembla que ben aviat tindrem els aparcaments de l'Avinguda -davant el nou edifici d'Hisenda- en funcionament, potser fins i tot ara mateix ja hi hem aparcat tots!
Cal, i ho faré, felicitar a l'ajuntament per la feina feta!! però no ens enganyem, només ha fet la seva feina!! i n'hi queda molta per fer!!
Sí, ja ho sé, només fem que queixar-nos i no veiem les petites millores que anem aconseguint... però és que són tant petites, i el que ens ve a sobre ens va tant gran..., tant gran!!
Podem parlar de les places perdudes des del començament de les obres i la petita part que recuperem, cinc mesos més tard, amb aquest aparcament.
Podem parlar de la incidència que ja ara tenen les obres en el nostre barri, i això que encara no hem vist cap camió (dels famosos un cada tres minuts!). Però:  com es mesura l'impacte que té el tancament del Parc Central en el dia a dia de veïns i comerciants del barri?. com es mesura no poder utilitzar amb normalitat el carrer Oviedo i el Josep Maria Gironella per caminar i circular?. Com es mesura el temps que perdem en cada desplaçament per feina?.
Podem parlar de les tanques "amables" amb informació d'obres, comerços i esdeveniments que suposadament haurien de tapar les metàl.liques que ara ens mostren la lletjor d'unes obres que ens han d'acompanyar tants anys.
Podem parlar de la manca d'informació que continuem denunciant desde l'AV del barri. no tant sols als veIns de Sant Narcís, sinó a tota la ciutat de Girona !!
Necessitem saber que l'ajuntament defensa els interessos dels ciutadans, però ara per ara el veiem més capficat en fer passar per "alarmistes" a tot aquell que denuncii "irregularitats":
Una esquerda en un edifici (com a denunciat la Plataforma Ciutadana pel Tav) ha de ser motiu suficient d'inspecció i estudi, no d'intentar amagar-ho.
El pas de camions de gran tonatge pels nostres carrers ja ha sigut motiu d'un accident mortal, però no ha comportat canvis de senyalització ni de major rotació policial.
Les tanques de les obres són -i seran- una veritable barrera del nostre barri cap a la resta de la ciutat, però en els pressupostos municipals de l'any que ve, les grans partides urbanístiques continuen anant a parar al centre (Plça Independència, carrer Santa Clara, carrer de la Creu...) com si en aquest barri amb les cent places d'aparcament ja complissin!
Parlant dels pressupostos, només una associació de veïns va preguntar si hi havia una partida especial per a possibles incidències importants derivades de les obres de l'AVE...endevinen quina ? i endevinen la resposta?
 
Marti Carreras
President de l'Associació de Veïns de Sant Narcís
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada