ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dilluns, 1 de juny de 2009

FESTA MAJOR 2009 - SALUTACIÓ DEL PRESIDENT


 


Bona Festa Major, santnarcisencs!

Abans de res, deixeu-me explicar-vos el canvi de dates. Aquest any celebrem la Festa Major el cap de setmana següent del que sol ser normal: ho fem els dies 11, 12, 13, 14 i 15 en comptes del 6 i 7, perquè el 7 de juny recordeu que hi ha eleccions europees i el Centre cívic Sant Narcís és col·legi electoral.

De totes maneres, el que acabo d'escriure no és del tot cert. Em fa molta il·lusió dir-vos que la Festa Major del nostre barri cada any creix una mica més, i aquest any doblement... aquest cap de setmana -del 6 i 7- el grup de Joves de Patuleia organitza les primeres 24 hores de Quovadis i el cap de setmana posterior, també fem festa: el divendres -19- Sodejam; el 20, teatre; i el 21, cloenda de les colles de jocs de carrer -al matí- i de jocs de taula -a la tarda-, amb un dinar de germanor pel mig... i, per altra banda, aquest any acollirem per primera vegada la celebració de la Festa del Pla Educació i Convivència (PEiC) dins els actes extraordinaris del dissabte -13 de juny- al matí.

També estic molt content de poder-vos convidar a la 1a Mostra internacional de músiques i danses, actuació que substitueix la desfilada de models que hem fet els darrers cinc anys.

I dic que em fa molta il·lusió perquè totes les variacions que hem fet han estat propostes de veïns i veïnes que volen participar més activament a la Festa Major, amb aportacions i col·laboracions personals que aprofito per agrair en nom de tota la junta de l'Associació de Veïns.

Si us hi fixeu, cada cop som més a la família de col·laboradors de la Comissió de Festa Major, i això només respon al fet santnarcisenc, del que parlo a l'article de l'interior del programa de mà [i que en breu publicarà eldimoni.com].

També voldria agrair la disponibilitat que hem notat per part de l'administració, en especial dels tècnics i treballadors del Centre cívic, que en moments tan complicats, amb el centre potes enlaire per les obres del teatre, han estat capaços de fer que ni ho notéssim per poder oferir-vos aquesta Festa Major que tant ens mereixem... Perquè al barri ens mereixem, després d'un any dur i complicat -del primer any de les obres del TAV i les seves afectacions: sorolls, talls de carrers, pols, manca d'aparcaments... i de molts més de demandes i reivindicacions -places, pistes esportives, seguretat, neteja, informació...- ens mereixem, deia, un espai on compartir bones estones i millor ambient. I segur que aquesta Festa Major serà aquest espai: botifarrada, ball, fires, mostres, espectacles infantils, concerts, sardanes, concurs de dibuix, premi literari, teatre, arrossada, màgia, mundial de bèlit... i moltes altres activitats, que faran xalar als més petits i oblidar, per uns moments, els maldecaps de les obres i els de la crisi.

Gràcies a tots els que teniu aquest programa a les mans. Gràcies a tots els que ens trobarem durant els nou dies de festa i que amb un somriure o un comentari ens fareu saber que totes les energies invertides han aconseguit la nostra fita.

Bona Festa Major i visca el barri de Sant Narcís

Martí Carreras i Planas. 

President de l'A.V.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada