ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dimecres, 17 de juny del 2009

RECEPTES DE LA FIRA DELS POBLES - FESTA MAJOR 2009




Amb motiu del 7è aniversari de la FIRA DELS POBLES, mostra de menjars típics dels diferents països amb els que convivim al nostre barri, la Vocalia Social, de l'Associació de Veïns ha editat un magnífic llibret de receptes, que són representatives de moltes altres de les que s'han presentat a la Fira durant aquests anys.

El llibret presenta 39 receptes de països ben diversos [Algèria, Argentina, Bolívia, Bòsnia, Brasil, Camerún, Catalunya, Colòmbia, Cuba, Equador, Gàmbia, Geòrgia, Hondures, Marroc, País Basc, País Valencià, Rep. Dominicana, Rússia, Senegal, Ucraïna i Uruguay].

Els companys de la Vocalia Social, i els col·lectius dels països participants, han fet una feina excel·lent. Així ho reconeix en Martí Carreras, President de l'AV, quan escriu en la presentació del llibret: "
..."Ara tenim a les mans el recull de tots aquests anys, el plat que hem cuinat per a tots nosaltres darrere els "fogons" de la Fira dels pobles, amb els millors ingredients de cada racó del món i amb les mans i els cors de molts veïns i veïnes de Sant Narcís, un plat de plats que ja voldría el millor dels "Bullis", el receptari que hauría de portar la primera estrella Michelín a la cuina del nostre barri, si aquestes estrelles valoressin quant de cada poble i dels seus ciutadans hi ha en cada plat que compartim!"...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada