ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

divendres, 10 de juliol de 2009

L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS INFORMA

ENTRE D'ALTRES DELS DESAPAREGUTS!.......


La Junta de l'Associació, veient que les reiterades peticions per resoldre els problemes que ocasionen les obres relacionades amb l'AVE, al nostre barri, entre d'altres la desaparició massiva de places d'aparcament, no han estat ateses amb la urgència i l'eficàcia que el problema requereix, ha pres la decisió d'adreçar la següent carta a l'Ajuntament de la ciutat, carta que ha estat adreçada, per a la seva publicació, a la premsa local.

CARTA OBERTA A L'AJUNTAMENT DE GIRONA

La junta de l’AV del Barri de Sant Narcís, després d'haver assistit a la reunió informativa sobre la proposta de l’Ajuntament per fer zona blava o verda en alguns carrers del Barri, vol fer públic el següent:

- Entenem perfectament que els comerciants del barri reclamin alguna solució urgent davant la greu manca d’aparcaments que pateixen des de l’últim any, ja que aquest fet els està provocant una pèrdua important de clientela.

- Fa més de cinc anys que l'AV del Barri de Sant Narcís estem reclamant a l’Ajuntament mesures per la pèrdua d’aparcaments gratuïts en el barri i en el seu entorn més proper. En aquest últim any, em exigit amb insistència la recuperació de les més de 1.000 places d’aparcament gratuïtes que s’han perdut en la zona, degut a les obres del AVE o a d’altres actuacions urbanístiques municipals.

- Creiem que una afectació d’aquestes característiques s’ha de debatre en un context on tots els afectats puguin dir-hi la seva, i que aquest espai es la taula de mobilitat.

- Pensem que la possible implantació de “només” 80 places de zona blava en el barri respon a la intenció d’implantació d'una zona blava en tot el barri que vindrà a cobrir la demanda que hi haurà a la zona amb la posada en servei de les estacions de l'AVE.

- No estem d’acord amb l’opinió expressada per la regidora Isabel Salamaña en la reunió, on va afirmar que aparcar de forma gratuïta al carrer, potser no era un dret per als veïns de Sant Narcís.

- I per últim, tenim clar que a aquesta situació s’hi ha arribat per manca de previsió, intenció, o “deixadesa” de l’Ajuntament, i per tant, ha d’actuar de forma ràpida per resoldre amb celeritat la situació.

Davant d’aquets fets, i per donar suport als comerciants en la demanda de solucions immediates, l'AV del Barri de Sant Narcís reclama a l’Ajuntament que s’actuï amb duresa contra la venda de cotxes encoberta i abandonats que prol·liferen en algunes zones del barri, ja que provoca l’ocupació innecessaària de places d’aparcament, i que s’habilitin com a mínim les 1.000 places perdudes d’aparcament gratuït, per ajudar a tenir una rotació de vehicles que alliberi al comerç i als veïns de la pressió que representa la manca d’aquestes places.

Aprofitem per a posar-nos a disposició de l’Ajuntament i dels altres col·lectius o associacions afectats per a trobar-nos i arribar una solució consensuada.

Atentament :

La Junta de l'AV del barri Sant Narcís.


1 comentari:

  1. Crec que algú hauria d'informar a la sra.Salamaña que els cotxes paguem uns impostos de circulació amb els que s'ens dóna el dret de poder conduïr el vehícle i aparcar-lo al carrer o on volguem sempre que sigui en un lloc correcte.

    Ja van masses equivocacións les que fa aquesta senyora. Suposo que a hores d'ara ja ha buscat al diccionari lo que vol dir "perpetuïtat", o aixó espero.

    ResponElimina