ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dilluns, 31 d’agost del 2009

JA HI TORNEM A SER

S'han acabat les vacances! Tornem a la feina, a intentar viure el dia a dia del barri, qüestió gens fàcil d'altra banda, d'un barri en el que, malgrat el què diuen els molts entesos (?), no passa res que no estigui passant a d'altres barris de la ciutat. És un bon consol, no trobeu?. Als companys que han tingut fa pocs dies la visita dels "silenciosos" aquest argument els deu semblar d'allò més encoratjador. Per cert, des d'aquí el més incondicional suport i estima.
Viurem amb intensitat -viurem, que vol dir patirem- la continuació i la progressió de les obres del TGV; la manca d'aparcaments i els intents de implantar les zones blaves; la deixadesa pel que fa a la neteja i a la caòtica distribució i cura de les bateries de contenidors que alegren els nostres carrers i cantonades; la deixadesa, també, del que podrien ser zones ajardinades i de la Plaça de l'Assumpció; la manca de llum a les nits, etc, (podríem tornar a fer el famós llistat per poc que ens hi esforcéssim), i la plaça...
I, diguin el que diguin, el que passa al barri és el que passa al barri. I no ens serveixen les estadístiques ni els consols de que no ens passa res que no sigui el comú que a altres llocs. Estem arreglats!
I no em vull oblidar d'esmentar -i preguntar-me- si haurem d'esperar a la Festa de l'any vinent per tenir una nova marquesina a alguna de les moltes parades de la línia 5 del bus. I això que ara ve -vindrà?- l'època de les pluges i el fred.
En fi, segur que tots hem carregat les piles durant les vacances. Llàstima que les descarregarem aviat amb aquest panorama. Haurem d'estar permanentment endollats, i a veure què passa.
Qui dies passa, anys empeny!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada