ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

diumenge, 2 de novembre del 2008

SEGONA EDICIÓ DEL 3X3 DE BÀSQUET DE SANT NARCÍS


SEGONA EDICIÓ DEL 3X3 DE SANT NARCÍS 
 CALDRÀ CONTINUAR FENT-LOS AL CARRER ??
 

Més  de seixanta nens i nenes de diferentes escoles i clubs de bàsquet de la ciutat van participar el passat diumenge al segon 3 x 3 de bàsquet del barri de Sant Narcís.
Tot i el rocambolesc estira i arronsa per poder aconseguir dues cistelles de bàsquet (aprofitem per agraïr l'interès de les regidories implicades i de les brigades municipals), vam aconseguir organitzar quatre camps de minibàsquet i un de bàsquet al llarg de la Rambla de Catalunya del barri de Sant Narcís.
El 3x3 era, evidentment, un acte esportiu i festiu, però era, sobretot, un acte reivindicatiu per recordar a tots els ciutadans, i en especial als veïns, que el nostre barri, amb uns 15.000 veïns, no tenim ni una sola pista poliesportiva on puguin jugar els nens i els joves. Des de fa tres anys, el barri exigeix que, com a mínim, s'ens retorni la darrera pista reconvertida en espai de jocs infantils, als Jardins Ignasi Bosch.
Durant tot el matí, nens i nenes van fer una mini-lliga entre els equips participants del Club Esportiu Santa Eugènia, l'escola Cassià Costal, el Club Esportiu Pompeu Fabra i el Club Bàsquet Sant Narcís. El menys important va ser qui va guanyar, perquè, de fet, si tot va bé, hi hem de guanyar tots!. Per això volem que aquest article sigui també un agraiment als nens i nenes, als clubs, als pares i als organitzadors...
Tan de bó els arribi als qui pertoca, malgrat que no hi varen ser, l'exigència de pistes esportives per poder fer allò que tant ens agrada: practicar l'esport!
 
A.V. Sant Narcís
AMPA del CEIP Cassià COstal
Club Bàsquet Sant Narcís
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada