ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

divendres, 2 de gener del 2009

MOLT FELIÇ !!!!!!!!!!!!!! NADAL A SANT NARCÍS


Aquest Nadal, a Sant Narcís, estem d'experiments.
Alguns no ens han sortit com esperàvem (i per tant  ja en parlarem quan toqui), però d'altres -els més-, han estat un èxit per damunt, fins i tot, de les nostres expectatives.
 
El pessebre vivent del Casal de la Parròquia i la venda de números per la panera de la Marató de TV3 van posar els primers somriures de Nadal al barri. Molts quadres amb molta participació de la mainada i monitors i molts pares i veïns disfrutant-los.
 
El festival de Nadal de La Patuleia, va omplir el teatre del Centre Cívic d'infants i pares, de música, cants i rialles...
 
Molts ja hem vist els Pastores de Sant Narcís, però aquest any hi han hagut canvis: de personatges, escènics i d'horaris.
Els canvis de personatges i els recursos escènics, els han de valorar el públic. El fet de fer la majoria de representacions al matí, en horaris per a mainada, ha estat un encert que ha omplert el teatre i els actors ho han agraït.
 
Les Quines de l'A.V.  han tornat a demostrar que, el més important és l'estona que passem plegats, encara que -tot i tenir tantes oportunitats (12 jugades cada tarda)- tornis de buit a casa .
 
El dimarts passat, 30 de desembre, el Patge Reial de ses Majestats va passar una estona pel Centre Cívic.Tot i que va arribar un xic tard per la gran feinada que tenia (i perquè no sabia els canvis que ha patit el nostre barri!), es va trobar amb més de cinquanta nens i nenes del barri que volien parlar amb ell i fer-li arribar la carta,i, que, mentre l'esperaven van compartir les diferents versions de la cançó dels Tres Reis i de la del Tió, que sabia cadascú.
La prova de foc, però, eren les campanades a l'església de Sant Narcís. Ha estat  el primer cop que les "organitzavem", i confiavem amb la resposta dels veïns. Tot i no fer massa propaganda ens hi hem  reunit unes cent-vint persones, i ja hi ha qui  proposa "millores" per l'any que ve. La "cosa" promet!!
 
A hores d'ara, encara queda una quina i una representació dels Pastorets, però la veritat és que estem contents d'aquest "Nadal a Sant Narcís" . Ens agrada que agradi passar les festes plegats . Ens il.lusiona  fer coses en i pel barri perqué els veïns responen. Per tant, per part nostra continuarem organitzant actes (aquests i els que ens volgueu proposar!). Ens acompanyareu ?

Foto: Miquel Pagés

LA JUNTA DE L'ASSOCIACIÓ DESITJA A TOTHOM BON ANY 2009

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada