ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dimarts, 24 de febrer del 2009

APARCAMENTS A SANT NARCÍS...

APARCAMENTS A SANT NARCÍS: CONTINUEN SENSE FER ELS DEURES, ESPERANT... EL DESASTRE?

Quan estan a punt d'obrir al públic un nou aparcament (de pagament , evidentment!) a la carretera Barcelona,  cantonada Passeig d'Olot, a Sant Narcís ens continuem preguntant què se n'ha fet de totes les places d'aparcament que han desaparegut amb les obres de l'AVE.

De les quatre-centes places perdudes, a dia d'avui i passats set mesos "d'adaptació", només se n'han recuperat 55.

Els veïns també sabem fer "estadístiques " i sabem com fer que ens donin la raó: un sol solar (que ja era utilitzat com a aparcament) adaptat, 80 places recuperades (a les que restem les que ja fèiem servir:80- 25 = 55). Amb la tristesa que en el moment que es posi en funcionament Hisenda, aquestes places seran utilitzades pels usuaris... i, per tant, la pèrdua serà encara més important!.

Al barri, les estadístiques poden dir el que vulguin, costa aparcar. I si no costa més ha estat perquè el costum a acabat per normalitzar l'ús d'alguns carrers i voreres per "deixar una estona " el cotxe.

Les diferents regidories podrien comparar les seves estadístiques i estudis... Per a uns , no cal fer un esforç per buscar alternatives a  la manca d'aparcament, perquè suposadament no hi ha tal manca, i pels altres la grua municipal ha augmentat, i molt, la seva recaptació (perdó:tasca) amb els cotxes mal aparcats. I en moments puntuals: entrades i sortides escolars i d'activitats esportives el malestar és irritant. 

Suposo que aquesta desídia respon a la intenció d'acabar estenent les zones blaves i verdes al nostre barri ...(que tard o d'hora, acabarà suportant els cotxes dels usuaris dels trens)... Els veïns de Sant Narcís, però, ens merixem una actitud més responsable per part del nostre consistori .

Encara perderem més espais , encara ens haurem "d'adaptar més" ... encara han de fer pous d'atac , sortides d'emergència , punts d'injecció ... ocuparan moltes més places d'aparcament ... i el nostre ajuntament  no ho haurà previst i no haurà fet els deures !!! El cas de l'aparcament d'Emili Grahit demostra que no totes les solucions passen pel cobrament indiscriminat als ciutadans... calen noves propostes i més seriositat ,  potser aparcaments dissuassoris als afores i ampliar l'oferta de transport públic, potser buscar i adaptar provisionalment més espais no utilitzats del barri, potser ser més curosos amb vehicles abandonats que ocupen espai, potser ...

Però ara estàn avisats...continuaran mirant a una altra banda??

Marti Carreras, veí de Sant Narcís.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada