ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dijous, 19 de febrer del 2009

"ELS VEÏNS COL.LABOREM AMB LA FESTA"

Com tots sabeu l'any passat es va crear al barri dues associacions de  comerciants. I ara , quan s'acosta la Festa Major i cal començar a preparar  els actes i el programa alguns comerciants han deixat de posar la propaganda  al programa de la Festa Major i col·laboren fent una única pàgina unitària  per cada associació.
Com podeu comprendre, els ingressos que ens representa  la publicitat al programa ha disminuït considerablement... per aixó, ara més  que mai, necessitem de la vostra col·laboració, dels veïns i altres  col·laboradors (associacions, entitats, etc...) per fer una festa tant  lluïda com ho ha estat cada any.
 
QUINA COL·LABORACIÓ US DEMANEM?
 
 Es tracta de fer petites aportacions econòmiques al programa de la Festa. Cada pàgina pàgina la dividirem en vint cel.les que, per 20 € cadascuna,  podeu omplir amb una fotografia personal, (o no), i un petit missatge (el  que volgueu).
 
Als interessats ( que esperem que sigueu molts) :
 -) Ho heu de confirmar a en Jordi Garcia (elsomnidemozart@gmail.com  /  619.908.636) o a en Martí Carreras (marticarreras@eldimoni.com  / > 627.541.856).
 -) Cada dissabte ( fins el 15 de març -màxim-) serem al Centre Cívic, de  16.00 a 19.00, amb una càmera de fotos (per si de cas)

 Recordeu: a cada pàgina sortirem vint de nosaltres amb vint fotos i vint  missatges... evidentment poden ser fotos familiars, de grups..., i per només  20€, veureu quin rebombori!!!!! 

(Aquest missatge s'ha penjat també al grup "fans de l'associació de veïns"  del "facebook", per Marti Carreras i Jordi Garcia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada