ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dilluns, 23 de febrer del 2009

LES "NO" MARQUESINES A LES PARADES DEL BUS URBÀ A SANT NARCÍS







Una veïna del barri de Sant Narcís, ens ha fet saber que en el programa de TV Girona "Fil directe", amb l’Alcaldessa, aquesta afirmava que totes les parades d’autobusos de la línia 5 (Sant Narcís), tenien marquesina. 

Per altra banda, alguns veïns de la Rambla de Catalunya i de l'Avinguda, usuaris habituals d'aquesta línia 5, també ens han fet saber el seu malestar per la manca de les anomenades marquesines en diversos carrers, on agafen el bus. 

Per aquests motius, l’A.V. de Sant Narcís ha fet un seguiment fotogràfic de les parades d’aquesta línia i la sorpresa ha estat constatar que només 2 de les 22 parades compten  amb l’esmentada marquesina.

 Evidentment, entenem que potser estan previstes en alguna partida del pressupost i es posaran mes endavant i que hi ha punts amb voreres tan estretes que impossibiliten la situació d’aquest element del mobiliari urbà. Creiem, però, que els ciutadans del barri de Sant Narcís tenen tant dret com la resta de Gironins a disposar-ne a tots els punts on sigui possible instal·lar-les.

Per aquestes raons publiquem dues fotografies d'entre totes les que hem fet de les parades d’autobús del barri. Tenim a disposició de qui vulgui veure-les la resta de fotografies.

Esperem que els serveis tècnics de l’ajuntament, a qui les hem fet arribar, analitzin cada punt en particular i ens informin sobre si hi ha dates previstes per a la instal·lació d’aquestes marquesina estàndard i sobre les alternatives a situar-les en els carrers més estrets. 

La relació de parades que hem fotografiat es: 

- Av. Sant Narcís 1 / Av. Catalunya  2 / Av. Sant Narcís 4 / Av. Sant Narcís 35 / Av. Sant Narcís 28 / Av. Catalunya 2 / Plaça Assumpció 18 / C. Mare de Deu de la Salut 3 / Av. Sant Narcís 78 / Av. Sant Narcís 110 Av. Sant Narcís 146 / C. Cartagena 1 / Frontissa del Guell 165 / Frontissa del Guell 226 / Ctra. Santa Coloma 51 / Ctra. Santa Coloma 50 / Ctra. Santa Coloma 71 / Ctra. Santa Coloma 70 / C. Empuries 16 / C. Empuries 30 / C. Tarragona 35 / C. Mare de Deu del Mont 19 

Jordi Mateu - Vocal D’urbanisme de l’A.V. Sant Narcís

Fotografies: Jordi Mateu (Parades: esquerra, davant locals parròquia Pl. Assumpció i dreta Avda. Sant Narcís)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada