ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dissabte, 21 de novembre del 2009

CARTA DE LES ASSOCIACIONS DE COMERCIANTS DEL BARRI (Ampliació Hipercor)

Les associacions de comerciants del barri ens han fet arribar aquesta carta en la que manifesten la seva indignació per la decisió de dur a terme l'ampliació de l'Hipercor i posen de manifest l'incompliment de promeses fetes per l'Ajuntament de la ciutat. 
L'Associació de Veïns de Sant Narcís, amb la publicació d'aquest manifest vol donar suport al mateix, alhora que posa de manifest que en el seu dia ja es va posicionar en contra de l'ampliació d'Hipercor a través de la premsa local.
.  .  .  .  .
Ampliació=Indignació
Les dues associacions de comerciants de Sant Narcís, La del sector Dominques i la de Zona Sud- Pl Assumpció, estem indignades amb l´aprovació de l´ampliació del centre comercial Hipercor.
El petit comerç del barri, porta una lluita diària per tirar endevant , per mantenir un comerç familiar, de qualitat i personalitzat, i per això,fa escassament 2 anys, que ens varem fundar per  així defensar interessos conjuntament. Promocionant el comerç, amb campanyes,  diverses activitats, i amb un interès comú  molt important: el nostre barri.
Amb moltes ganes, i forces, hem recorregut un camí plè d´entrebancs a nivell comercial, i amb el suport conjunt, hem tirat endevant. Ja passem del centenar d´associats.
Les obres del Lav, amb la retirada de tantes places d´aparcament, ens ha fet mal, més en alguna zona concreta del barri, que d´altres, ara podem sumar-hi la crisi econòmica greu que afecta a tothom, i no parem de sumar, ampliem l´Hipercor, i així dónem “vida” a las grans superficies.Com podem lluitar, per sobreviure contra aquest gegant?
Quants comerços del barri, es poden permetre el luxe d`ampliar els seu horari comercial? I quants es poden permetre el luxe de contractar més personal?Toquem de peus a terra. Això no s´aguantarà per enlloc.
Desde l´Ajuntament, sempre hem pogut dir que sen´s ha donat suport desde diverses àreas, que sempre sen´s ha ajudat… I  ara? Ens escoltarán?
Ës un moment crític, molt crític pels nostres comerços.Però no cal patir, els camions de les obres seguirán passant pel nostre barri, i així , obliguem a la gent a passar per  la carretera Barcelona,deixant-la lliure pel que calgui…


Estem indignats!!


Eva M Trías                                                               
Presidenta de l´Associació de Comerciants i PImes  de Sant Narcís                                          
Zona Sud- Pl. Assumpció     


Esther Arnau
Vice-presidenta de L´Associació de Comerciants de Sant Narcís.
Zona Dominques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada