ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

divendres, 6 de novembre del 2009

TORNA EL 3 X 3 DE BÀSQUET AL BARRI DE SANT NARCÍS





TORNA EL 3 X 3 DE BÀSQUET AL BARRI DE SANT NARCÍS

Com a acte reivindicatiu per la desaparició, ara ja fa quatre anys, de la darrera pista poliesportiva que quedava al barri, el proper diumenge, 22 de novembre,  es farà a la rambla Catalunya, de Sant Narcís ( entre l'Avinguda i la Plaça Assumpció), el tercer 3 x 3 de bàsquet, fruit de la col.laboració del CLUB BÀSQUET SANT NARCÍS, L'AMPA del  CEIP CASSIÀ COSTAL i l'A.V. DE SANT NARCÍS.

El Club Bàsquet Sant Narcís [cbsantnarcis.com] tot i ser un dels clubs amb més projecció esportiva de les comarques gironines no té una seu pròpia, ni tant sols un pavelló on jugar i es reparteix els entrenaments entre els pavellons de la ciutat.

L'AMPA del CEIP CASSIÀ COSTAL [
ampacassiacostal.entitatsgi.cat], entre les moltes activitats que promou durant el curs, a l'escola, promou  unes extraescolars esportives de qualitat que han fet que sigui el veritable planter del C.B. Sant Narcís.

L'A.V. (
http://avsantnarcis.entitatsgi.cat/) treballa perquè el barri de Sant Narcís  aconsegueixi tots els equipaments municipals que ens són necessaris als quasi quinze mil ciutadans que hi vivim, per tenir el barri que ens mereixem, (biblioteca, pavelló, CAP, centre de dia, més escoles bressol, institut...) i, en aquest cas, denunciem que des de fa quatre anys no tenim cap pista poliesportiva al barri.


Recordeu, el proper diumenge 22, a partir de les 10 del matí a la Rambla Catalunya!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada