ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dissabte, 28 de novembre del 2009

BÀSQUET 3X3 I JOCS DE TAULA


Després d'una setmana reben hòsties per totes bandes, el més fàcil hagués estat deixar la carpeteta de la junta de l'A.V. dins l'armari del Centre cívic i llençar la clau en qualsevol dels forats de les obres de l'AVE.
Però som de Sant Narcís i devem estar fets d'alguna pasta que ens fa masells fins a límits insospitats.
Aquesta setmana ens han dit que abans d'un mes ja tindrem les zones blaves al barri però que no hi ha pressupost ni pels aparcaments gratuïts promesos ni per les pistes esportives reivindicades. Que demanen una pròrroga de tres mesos per acabar la remodelació del teatre però ja ens presenten un projecte d'ús sobre una idea dels veïns, però sense els veïns...
Ens prometen unitat i suport comú però no s'atreveixen a mossegar la mà que tant els subvenciona...



I amb aquest panorama, decidim que una jornada festiva com la d'avui val la pena!...

"BENVIGUTS AL TERCER 3X3 DEL BARRI DE SANT NARCÍS..."
A les vuit del matí, i amb el cel ennuvolat i plujós, ens hem de repetir vàries vegades que la reivindicació de les pistes pel barri ja fa sis anys que la fem (potser ja dura massa!) i que -efectivament- és la tercera edició del 3x3.
"...FESTA ESPORTIVA PERÒ TAMBÉ ACTE REIVINDICATIU ORGANITZAT PER L'AMPA DEL CEIP CASSIÀ COSTAL, EL CLUB BÀSQUET SANT NARCÍS I L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS..."
Fer actes conjuntament amb altres entitats del barri és molt important i donen agradables sorpreses com tenir prop de 60 nens i nenes jugant a bàsquet a la Rambla Catalunya:
una petita lliga, concurs de tirs lliures i un partidàs dels més grans ... 18 equips de mainada i molts pares animant... als fills pel joc, i als organitzadors per la reivindicació de les pistes.

"... I RECORDEU QUE AQUESTA TARDA FEM ELS JOCS DE TAULA AL CENTRE CÍVIC..."
I a les sis de la tarda , altre cop remenament i organització. La COLLA DE JOCS DE TAULA organitza, un cop al mes, una tarda familiar de jocs.
Avui, partida de "Fòrmula D", "Keltys", "Colloretto", "Pio-pio" ," blokus"... amb més de 60 participants.
Ha esta un récord d'assistència que ha omplert el bar del centre cívic com mai!!.
Al nostre blog http://associacioveinssantnarcis.blogspot.com ) i al web  (http://avsantnarcis.entitatsgi.cat/ ) hi trobareu la resta del calendari perquè no us en perdeu cap!!

A vegades la feina dels que formem part de la junta és desagraïda, sobretot quan allò que reclames perquè et sembla just no acaba de realitzant-se per decisions que ben poc tenen a veure amb el dia a dia del barri i si amb el que ha de passar d'aquí a un any. Però sovint -en canvi- és una carregada de piles per continuar creient que tot és possible!!. I avui ha estat un d'aquests dies... GRÀCIES a tots els participants, assistents i col.laboradors!!!
La propera trobada , la SOPA DE PEDRES el dissabte 28 de novembre , i després un NADAL A SANT NARCÍS ( veure díptic de l'A.V.) atapeït i participat com mai!!



Fins aleshores!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada