ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dimecres, 31 de març del 2010

NOTA ENVIADA A LA BÚSTIA D'AVISOS DE L'AJUNTAMENT


Alguns veïns del carrer Narcís Xifra (darrera del centre cívic de Sant Narcís) ens han fet arribar la seva sorpresa pel fet que uns fils elèctrics sense protecció continuen passant per davant de la pared de la façana posterior del centre cívic i per damunt de les cases particulars tot i que amb les obres d'arranjament i millora de la sala-teatre s'han hagut de fer obres per fer tota l'escomesa de llum nova. En aquesta mateixa obra, la presència d'aquests cables sembla que no permet pintar la façana ni remolinar les finestres tapiades amb la conseqüent mala imatge d'obra inacabada. aquests cables aèris , com tants n'hi ha pel barri, són molt més perillosos per no estar protegits i els veïns ens recorden que ja s'ha demanat a la companyia d'actuar, perquè en alguna ocasió ja han tingut ensurts de caure la llum per contacte de varis fils. (darrerament s'ha aixecat el carrer i pensàven que era el moment de soterrar la linea). No hi ha cap normativa que obligui a la companyia a fer-se càrreg de solventar el problema i minimitzar el perill? 
Atentament, 
Marti Carreras. AV Sant Narcís. 30/03/2010


Resposta de l'Ajuntament 31/03/2010


En aquesta data, s'ha donat trasllat de l'avís a l'arquitecte encarregat de les obres d'arranjament i millora de la sala-teatre Centre Cívic Sant Narcís, als efectes oportuns.

Àrea d'Urbanisme

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada