ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dimarts, 6 d’abril del 2010

ACTIVITATS D'ESTIU (JULIOL I AGOST) PER A JOVES I INFANTS A SANT NARCÍS , al Casal Cassià Costal

Torna el casal d'estiu IL·LUSTRACIÓ: QUIM CURBET

Com cada any, i ja en seran tres, des de l'Associació de Veïns Sant Narcís i conjuntament amb l'esplai de la Parròquia i l'esplai La Patuleia, tenim el gust de presentar-vos les activitats per a infants i joves que organitzem dins el Programa de vacances de l'Ajuntament de Girona.
Enguany, a diferència dels anys anteriors, hi ha un canvi important i és que a causa de les obres de remodelació del CEIP Mare de Déu del Mont, el centre romandrà tancat durant els mesos de juliol i agost, de manera que ens hem vist obligats a buscar una solució alternativa per tal de poder donar el màxim de cobertura als nens/es narcisencs que, des de fa com a mínim dos anys, participen de l'activitat organitzada per l'AV.
Com que sabem que és un fet que ens afecta i afecta també al barri, hem decidit que aquest any els dos casals per a nens/es de 4 a 12 quedaran reduïts a un, però això sí, amb un increment de places important envers els anys anteriors. D'aquesta manera, si l'any passat el Casal Cassià Costal oferia 80 places per a nens/es, aquest any, i ja disposant de l'equipament amb perfectes condicions, obrim el casal amb l'esperança d'arribar a omplir-lo amb 150 places. Val a dir, que quan se'ns va informar que no podríem disposar del CEIP Mare de Déu del Mont, des de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Girona se'ns va oferir la possibilitat de fer l'activitat al CEIP Santa Eugènia.
Després de moltes valoracions agraïm el gest de l'àrea de Joventut però pensem que la idea d'organitzar activitats dins el Programa de vacances de l'Ajuntament de Girona va sorgir de les entitats que treballen en i per el barri, donant cobertura a les necessitats de Sant Narcís. És per aquest motiu que tant els monitors/es de l'esplai de la Parròquia com els de La Patuleia, treballaran conjuntament per portar a bon port l'activitat del Casal Cassià Costal. Esperem així cobrir les demandes i necessitats del barri com agraïm la vostra comprensió i dels monitor/es de les diferents entitats.
Aprofitem l'ocasió per recordar que, com als darrers anys, en el Programa de vacances també hi trobareu, per part de l'AV Sant Narcís, l'organització del Casal de Joves durant el mes de juliol en el Centre cívic de Sant Narcís i el Casal Cassià Costal del mes d'agost.
Gràcies a tots i a preparar-se per passar un bon estiu a Sant Narcís.
Jordi Garcia i Torroella és vocal de Joves de l'Associació de Veïns del barri de Sant Narcís

Font: eldimoni.com
 
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada