ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dilluns, 22 de novembre del 2010

RESPOSTA A LES OPINIONS D'EN TONI GARCÉS

He llegit l'entrevista al Despertador d'en Josep Mª a en Toni Garcés. És cert que en Josep Mª ens havia advertit que les respostes d'en Toni eren molt dures, que arramblava amb tot i que segons la seva opinió tot estava malament i tot era un desastre.
Doncs bé, m'he emportat una decepció.
El que diu de la proposta de logotip, maquetació... del Despertador és absolutament intrascendent. Diu "...molt full i pocs continguts que valguin la pena"... "...el Club de lectura i el Fa com 9..., que s'emporten més de la meitat del butlletí"... En aquest número, de 26 planes, sense comptar la portada i la contraportada, dedicades al C.L. n'hi han 4 i al Fa com 9 mitja. Tota la resta (incloses les dues de la seva entrevista) parlen del que ell anomena ..."pocs continguts que no recullen la veritable essència i activitat del barri"...
Pel que fa a Sodejam crec que tampoc és molt exacte el que diu. Penso que si les infraestructures (?) i el material no fossin els que son no es podrien fer les sessions al Teatre, justament.
No entenc què vol dir ..."acabar d'una vegada per totes amb aquesta olor de ranci que perdura fa anys i que hipnotitza a força gent"... Es refereix a nosaltres i a la feina que fem? què és el que és "...llarga i ambiciosa"...
S'ha aturat a fixar-se, referent al que diu de que ..."Girona és molt gran, i hi ha molta gent que fan coses molt bones i de molta qualitat"... que en moltes de les activitats que fem tenim més gent que moltes de les que es fan al "centre" dce la ciutat?  Té en compte que és molt més difícil fer coses des dels barris guin abast ciutadà? No, no ho té en compte perquè no ho sap -en comptadíssimes ocasions l'he vist a les activitats que organitzem. Un exemple són les mateixes Sodejam, i podríem continuar amb el teatre, el Punt de lectura (biblioteca) i les seves activitats, la Festa Major, el Premi de narrativa, la Fira dels pobles, etc...
No té, per no tenir, en compte, que al Teatre no s'hi feien coses per les pèssimes condicions que reunia des de tot els punts de vista. Això no justifica la inversió?
Per fi, les referències a "l'assetjament del que és objecte" i "l'aquiescència de molta gent", és la cirereta del pastís. Podriem imprimir un cartell que digués "ES BUSCA"... i escamnpar-la pel barri...
M'han semblat, doncs, unes respostes i unes afirmacions absurdes. És cert que són la seva opinió i, en tant que això, les respecto però evidentment no comparteixo. Jo diria que "volen però no poden". Sovint, quan s'acusa d'aquesta manera, el problema no rau en el que es diu ni en les acusacions, sinó que el problema rau en qui diu i acusa. Penso que seria una llàstima que a cap de nosaltres ens treiés ni un segon de son.
Jo no crec que mereixin cap resposta. Les frases fetes, per ser frases fetes,normalment són tòpics. Deixeu-me, però, que en faci servir una molt coneguda i repetida: "no ofen qui vol sinó qui pot".
Tot plegat és només la meva opinió.
 "Dixit" és.


Lluís Gil
Vocal de l'A.V. de Sant Narcís

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada