ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

divendres, 26 de novembre de 2010

TAV: GIRONA, DESPERTA'T!

Costa de creure que tot i gaudir  de les Fires (festa participada i de relació de tots els gironins) i amb un mes de coll, la recollida de signatures per demanar una audiència pública per parlar de les obres del TAV hagi aconseguit superar amb tant poc marge el "tall" de les 1000 necessàries per tirar endavant. GIRONA DESPERTA!! Encara hi som a temps!!

No s'ha fet prou soroll ! potser no em sabut fer més propaganda de la campanya...  Però el neguit i la preocupació hi és! ens ho heu fet saber durant aquests dos anys d'obres... No em puc creure que en aquest temps, i després d'haver compartit la Festa Major de la ciutat, hagin donat suport a la campanya tant poques entitats gironines. Ni la Federació d'AV (només suport, sense cap implicació) , ni la de comerços, ni cap sindicat,  ni cap patronal i només un partit polític dels més de vint que diumenge ens demanaran el vot en nom de la democràcia!! ...
GIRONA DESPERTA!! aquestes obres ens afecten a tots!!  A TOTS!!!
Em nego a creure que el nostre ajuntament "hagi oblidat" el més bàsic dels compromisos que prèn amb tots els ciutadans (almenys un cop cada quatre anys) : ESTAR AL NOSTRE SERVEI.(Per alguna raó vol "passar de puntetes" pel "nyap" més gran que s'ha fet mai a Girona).
Tant  greu és que  l'equip de govern deixi de fer la seva feina, com que la oposicó no exigeixi que la faci.
Per a ells tota la responsabilitat!! tant d'una ciutat cofoia que no es mou (la participació ciutadana  és "l'enemic" del nostre consistori), com de no fer res per canviar-la (ja els va bé que res no es mogui... a ells
si! però,  i a nosaltres?)
Aquesta audiència no l'hauriem de promoure unes AV amb el suport de la CUP, hauria de ser un procés normal, públic  i periòdic (com ho són les seves  campanyes electorals).
Qui més qui menys hem fet obres a casa. A tots ens han empipat i molestat amb moltíssima  paperassa que cal presentar: permisos, projectes, plans de treball, terminis... el mateix ajuntament que ens la reclama, ara ens
nega el dret a exigir-la!
Som davant de la més gran obra que mai s'ha fet a Girona. Dubto que la poca informació que l'ajuntament ens dóna tranquilitzi a ningú.
EXIGIM SABER COM QUEDARÀ LA NOSTRA CIUTAT QUAN ADIF MARXI!!!
Amb aquesta audiència NOMÉS DEMANEM INFORMACIÓ!!!
De veritat els gironins hem decidit que no ens importa quan s'acabaran les obres ( aquestes del Tav i les del convencional)? fins quan no podrem gaudir del Parc Central? quan podrem circular per molts carrers tallats
de la ciutat? fins quan molts comerços de la ciutat hauran de suportar valles al davant i pols i sorolls continuats?  si passa res (que no ha de passar... però "i si passa?") , l'ajuntament ens defensarà davant d'ADIF?
 ...
No us penseu que sigui un  plany desesperat pel poc (?)  èxit d'una campanya... l'audiència es farà! tenim les signatures necessàries  i cap govern democràtic hauria de negar-nos el dret a estar informats! La pregunta és si vols formar-ne part !
Nosaltres som la oportunitat, la darrera paraula la teniu cadascú de vosaltres!!
Només us demano que penseu -sinzerament- si sabeu tot el que necessiteu saber de les obres del TAV.

Marti Carreras, veí i president de l'AV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada