ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dimarts, 23 de novembre del 2010

TAV: CARTA OBERTA A L'AJUNTAMENT DE GIRONA I A ADIF

Crec que ja és de jutjat de guàrdia el malviure que portem des de fa més de dos anys, contínuament us hem fet arribar les queixes -sigui per bústia o personalment- el fet és que no solventeu els problemes diaris que patim, potser els d'Adif gaudeixen d'alguna immunitat diplomàtica, potser us importa un cogombre el que haguem d'aguantar els veïns, encara que siguin situacions irregulars, saltant-se les normes i les lleis com volen.

Ja portem dos caps de setmana que, a banda de la tortura diària, ens trobem en que treballen a sobre el viaducte, amb maquinària altament pesant, amb sorolls que de lluny passant el que permet la llei, a partir de les dotze de la nit, comencen els treballs que segons la policia no necessiten de cap permís, ni es regulen els decibels que emeten, encara que això vulgui dir tenir als ciutadans en peu i amb un atac de nervis de la fressa i la impotència que patim.

Escolteu, ja n'hi ha prou!, primer de tot, la Constitució diu que tots soms iguals davant la llei... que tenim drets... aquí el que sempre pateix, s'escanya i s'afoga és al ciutadà; a més, creieu tenir el dret de tractar-nos com burros i penseu que no en tenim ni un pèl.

Per què afirmeu que aquestes obres del viaducte no es poden fer a cap altre hora? Si esteu treballant a la via 1 i tots sabem que no hi circulen mai trens ni en aquesta ni en la 4, per tant, està clar que són ganes de tocar el que no sona.

Per què si que al menys aquest trams els podreu fer executar de dia i -en quan al altres- no heu pensat en començar a les sis del matí, ja que tenim els de baix zona estació que ja comencen el merder, no seria bo fer-ho tot junt?

Tinc dret a viure dignament i a descansar mínimament!




M. Àngels Gómez Tomàs és veïna del barri de Sant Narcís

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada