ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dimecres, 26 d’octubre del 2011

LA REUNIÓ INFORMATIVA D'ADIF...


LA REUNIÓ INFORMATIVA D'ADIF... desinformant de les obres nocturnes post-decret!!

Davant d'amb prou feines una trentena de persones( i no totes eren veïns!! ), els tècnis d'ADIF , convocats per l'ajuntament per exigència expressa de l'AV, varen intentar explicar les raons que fèien necessària  la moratòria  del decret d'alcaldia que regula les feines que es poden fer de nit.

Amb un power-point que, després de tres anys,  els d'ADIF encara  no dominen, un ajuntament només representat en la figura del regidor responsable del projecte ferroviari -curiosament també regidor del nostre barri- (i d'un únic representant de l'oposició entre el públic) , evidentciant la "importància" mínima  que els  mereixen les
obres  més importants fetes mai a la ciutat,  i uns veïns assabentats de l'acte al mateix dia ( "convocats" per l'ajuntament  sense cartells, bustiada, notes de premsa ni notificacions) , la reunió informativa promet els resultats que tots ens temem.

Ni les explicacions evidencien la urgència i la necessitat , ni la reunió pot amagar el fet que el permís ja ha estat donat amb anterioritat.

ADIF, per tant, continua treballant a les nits (com ho ha fet tots aquests anys) i el decret d'alcaldia es mostra inutil si no es té la voluntat ferma de fer servir tots els mecanismes per fer-lo complir... ( mentre escric aquest breu , un veí em confirma que a les dues de la matinada s'està treballant!!)

La prepotència d'ADIF torna a deixar als veïns sense respostes i  la feblesa del nou equip de govern ens deixa  sense cap defensa contra els abusos de l'empresa . (fins i tot, la moratòria del decret,  ens deixa sense dret al
"pataleo"!).

Esperem que el Fòrum Ciutadà que s'ha de celebrar el proper divendres 14d'octubre a l'Auditori  sigui el veritable punt d'inflexió en la relació Girona i ADIF. Després de tres anys de molésties, necessitem saber que ara la prioritat som els veïns i no les necessitats de l'empresa... n'hem aguantat tres , i , malgrat  tot el que ens han estat dient, el pitjor encara està per venir...

Mart í Carreras, AV Sant Narcís

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada