ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dimecres, 26 d’octubre del 2011

PROPOSTA PER UN DOCU-FÒRUM A LA FRESCA


Fa unes setmanes, el col·lectiu dels "indignats" de Girona, ens varen proposar, a l'AV de Sant Narcís, organitzar conjuntament  un docu-fòrum a la fresca.

El divendres passat, una seixantena de persones, varem gaudir del documental 
" La doctrina del Shock"  a la plaça  Assumpció ,  i d'un debat posterior que es va "allargar" un parell d'horetes (que se'ns varen fer curtes)

El documental, tot i ser molt interessant, és d'aquells que necessites una bona raó per no aixecar-te de la cadira quan les explicacions, dades i raons que escoltes t'obren a la possibilitat de creure que , realment,  algun "poder amagat" pren decisions que ens acaben afectant molt... no pots deixar de sentir-te petit, impotent davant tanta injustícia,  aclaparat pel degotall  de bestieses (documentades) que alguns poden arribar a dissenyar i fer  només per a mantenir els privilegis d'una elit que amb prou feines notem i que tant ens condiciona... i la raó era, el més que probable, interessant debat posterior!

Estic segur que si el documental l'haguessin passat per la tele, més d'un l'hauríem apagat o canviat de canal per no tenir "un mal de cap més" després d'una setmana dura... però divendres, el debat no era de derrota, era  'esperança en  la possibilitat!!

Ens agrada pensar  que ens hem començat a organitzar...

Els "Indignats" han decidit fer-se presents als barris... al capdavall, on vivim els indignats. ( ens encanta que hagin començat pel nostre!!)

Ho fan en sintonia i respecte per les entitats que hi estem fortament arrelades - generadores d'indignats, implicats i motivats-. ( Ens ha fet molta il.lusió que ens oferissin coorganitzar l'acte).

Desdel primer moment (el 15 M !) els hem donat i mostrat  el nostre suport. Com  ho  fem  amb tots els moviments de reivindicació social i ciutadana. (PAH, Som escola, Salvem la Devesa, TAV, STOP retallades...)

Ho fem amb la convicció que els veïns hem de   tenir la oportunitat de sentir, conèixer i participar directament en la defensa dels nostres propis drets.

Pensem que les AV hem d'estar, per dignitat i justícia, al costat dels veïns, de les  reivindicacions i de les il·lusions que ens fan ciutadans i no subdits de l'elit...

HI VIVIM, DECIDIM!!

Martí Carreras, president de l'AV.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada