ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

diumenge, 1 de març del 2009

Manifest dels Joves de Sant Narcís, Santa Eugènia i Can Gibert del Pla.

Aquesta tarda, ara i aquí, ens tornem a trobar els joves dels 3 barris per celebrar el 2on Carnestoltes Jove. Aquest any hem treballat per fer una festa millor, amb més gent, més grups i sobretot, més il·lusió! 

Per iniciar aquest esdeveniment la comissió de joves hem trobat oportú redactar el primer manifest de joves de Sant Narcís, Santa Eugènia i Can Gibert! (yeah)

Els joves som aquí i tenim ganes de fer-nos veure, fer-nos sentir i el més important, fer-nos escoltar. Tenim coses a dir i hem pensat aprofitar aquests micros i altaveus tan potents per començar a fer soroll.

I com que diuen que els joves només demanem i demanem... doncs no els hi portarem la contrària, així que aquí teniu el recull de les nostres demandes, de les demandes dels joves: 

-         Cada dia veiem que ens els nostres barris manquen espais verds i pistes. Tenim ganes de quedar-nos aquí i per això demanem que tots aquells espais que ofereixen els barris s’obrin més als joves!

-         També demanem que un cop acabades les obres de la MARFA, que esperem que sigui aviat, l’ús que se’n faci s’enfoqui als joves i veïns dels nostres barris.

-         Com a col·lectiu de joves també demanem que es mantingui i, si pot ser (ja sabem que hi ha crisi), s’augmenti el suport de l’Ajuntament de Girona cap a les entitats, grups, associacions i col·lectius de joves i per a joves.

-         Una cosa més a comentar és que falten locals d’oci nocturn per a joves! Bars, pubs, sales de concert, etc. Demanem que es faci un pensament en aquest aspecte.

 Però... AL LORO, QUE NO ESTAMOS TAN MAL!

 Nosaltres demanem, però també proposem i fem.

Una plaça...dos casals. 3 barris, 3 casals. Som joves engrescats i implicats en l’educació en el lleure infantil i juvenil! Casal de Santa Eugènia, l’Esplai de Sant Narcís i la Patuleia són els exemples clars d’aquest cúmul de sensacions i emocions. 

Quan toquem, toquem bé (interpretacions les que vulgueu), però en els nostres barris comencem a tenir bons grups de música, amb bons músics i bons cantants.  Avui ho podrem veure clar, bé, ho podrem sentir de veritat! Veureu en primera persona que no us enganyem: Hellpacho, The Sords, La Quarta Corda i Xirois s’encarregaran de reafirmar el que acabem de dir!

Per separat som bons, però la unió fa la força i si ens ajuntem som l’”Ostia”! Us informem que properament crearem el primer Consell de Joves de Sant Narcís, Santa Eugènia i Can Gibert. Perquè tenim ganes de fer coses, tenim ganes de ser protagonistes d’allò que forma part de la vida dels nostres barris! 

És cert que hem rebut suport dels més grans que creuen en nosaltres. Per això donem gràcies a l’Associació de veïns de Santa Eugènia, a l’Associació de veïns de Sant Narcís, al Pla d’Educació i Convivència, els dos centre cívics i les múltiples entitats que sempre han apostat per nosaltres.

Només ens queda dir-vos que esperem que us animeu i contribuïu amb tots nosaltres a fer créixer aquest manifest, perquè l’any que ve això ha de ser més gros, en volem més i millor!

Va gent, que això ja s’acaba aquí, toca donar pas a la festa però abans de tot dir-vos que aquí també el cremem... el rei carnestoltes!  La crema es farà aquí fora i just després comencen els concerts aquí mateix. 

Moltes gràcies, i que comenci la festa!                    


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada