ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dimarts, 3 de març del 2009

LA OPINIÓ D'UN VEÍ. "Bona nit i bon soroll...

Bona nit i bon soroll a tothom!
El passat disabte 28 de febrer de 2009 vaig tenir l'oportunitat de veure a l'editorial del Diari de Girona un titular que deia:
"Les proves per mesurar el soroll de l'obra del TAV només reben una queixa". Amb aquest llamp de titular no vaig poder resistir la temptació de llegir la notícia.
Conforme anava avançant en la lectura, un sentiment d'incredulitat m'envaïa "Com podia ser que algú hagués escrit allò?", "Com podien fer els polítics aquest comentari?", "Com..., com .. però com?. Finalment vaig reflexionar i vaig pensar que algú havia passat per alt alguna cosa, com per exemple el fet que el dia de les medicions de soroll hi havia escampats per tota la zona afectada uns cartells que avisaven al veïnat de les proves, és a dir que informaven que es farien aquell vespre unes mesures de soroll  de la maquinària de les obres i que aquestes es perllongarien fins a les tres de la matinada.
    Amb aquesta informació a la mà, doncs, podriem dir respecte de la notícia que el fet que només es queixés una persona podria ben ésser perque la resta ja estàvem al cas.
    Dir també que si bé podem entendre els comentaris dels polítics ja que part de la seva feina es calmar l'ambient, el que sí es clarament sorprenent és que en aquest afany de quedar bé, es col.loquin medalles que no els pertoquen, ja que de soroll ni va haver i molt: Tot això només va encaminat a justificar el soroll que patirem a partir d'ara que, amb el consentiment del l'articulista, les obres del TAV no es senten, ja podrem gaudir d'elles 24 hores al dia durant els propers 2 anys.
     Acabaré dient que al meu parer el que realment ha fallat en l'article es que per dir la veritat, encara que sigui suavitzada, s'ha de tenir el que s'ha de tenir, i quan no es té l'història esdevé un compte de fades com en aquest cas.
 
Xavier Reyner és veí del barri de Sant soroll, ui... perdó de Sant Narcís.  

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada