ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dilluns, 9 de març del 2009

GRÀCIES, FINA ESPINOSA

Escric aquestes línies a les dues i vint de la matinada, acabo d'arribar -28 feb.- del Carnestoltes jove de Sant Narcís·Santa Eugènia·Can Gibert del Pla.

Avui -segurament- molts joves dels nostres barris s'ho han passat d'allò més bé celebrant el carnestoltes com més els agrada i com ells han volgut organitzar-lo. Aprofito per felicitar-los per l'èxit de l'esdeveniment i -sobretot- per l'alt compromís que han demostrat ajudant, prop de trenta joves, a desmuntar els entarimats... però, mentre molts joves encara deuen somriure pensant amb com s'ho han passat, uns quants -potser els menys- i uns molts dels més grans recordarem el dia d'avui com l'adéu d'una gran educadora i millor amiga.

T'has acomiadat de tots nosaltres com vas arribar, per la porta principal però sense fer soroll i amb un somriure d'orella a orella. T'has anat despedint dels que encara érem al peu del canó -com tu sempre hi has estat- amb dos petons i un «ja m'avisareu»... sense voler perdre el contacte ni recollir el fruit de deu anys de sembra. 

Perquè has sembrat! i d'alguna part de la molta il·lusió que ara corre pel sector Sant Narcís·Santa Eugènia·Can Gibert n'ets responsable.

Segurament, algú podrà pensar que són paraules d'un amic, i és cert!, no amago que amb aquests anys de compartir projectes, reunions, més reunions, èxits, algun fracàs i moltes, moltes reunions... què menys que acabar essent amics!

Ara, falten cinc minuts per tres quarts de tres (deu ser la primera vegada que escric tot un article d'una revolada!) , ja deus haver arribat a casa (i potser ni pots dormir pensant en tots nosaltres, en la festa d'avui i en els pringats i trenta joves que hem desmuntat els entarimats) perquè aquesta és l'altra!, vivint fora de Girona has estimat aquests barris com si fossin el teu poble i a tots nosaltres com si fóssim la teva família. I es nota!

Molts dels joves d'avui potser ni sabien que marxaves però t'has endut part del seu millor repertori musical (cants tribals). De molts dels participants del PEiC (Pla Educació i Convivència Santa Eugènia·Sant Narcís) t'emportaràs el nostre millor repertori combatiu... ja t'avisarem perquè continuarem fent-la grossa!

Gràcies, Fina!

Martí, Jordi, Montse i Anna són membres de l'AV del barri de Sant Narcís
participants a les comissions del Pla Pla Educació i Convivència (PEiC) Santa Eugènia·Sant Narcís

Font: eldimoni.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada