ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dissabte, 5 de setembre del 2009

PASSEJANT PEL BARRI: EL TRIANGLE... I NO D'OR PRECISSAMENT !


Al final del carrer Santander -Sant Narcís- confluint amb el carrer Oviedo, hi ha una mena de placeta en forma de triangle que aplega, en el poc espai que ocupa, una deixadesa i una brutícia espectacular. Una de les tres peces metàl·liques que un mal dia i van plantificar està  pràcticament arrencada del terra (veure foto esquerra), la peça del mig va per camí per estar-ho aviat i la de la dreta (aquestes dues surten a la foto de sota), encara aguanta.
El terra d'aquesta part de la placeta és d'una repugnància extrema (també es pot apreciar a la foto).
Aquest és un espai de pas de molta gent. Està clar, només de pas, aturar-s'hi seria una temeritat i ves a saber sinó fora també un atemptat contra la salut. I a sobre està marcat com ún camí segur per els nens i nenes que van a l'escola!. Les persones d'una oficina que hi surten a fer el cigarro, farien bé de no atemptar doblement contra la seva salut.
Aquest indret és un clar exemple de la sensibilitat zero dels que, en teoria, vetllen per la neteja i la higiene de la nostra ciutat. Perquè aquest racó, també 
és Girona, o no?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada