ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dilluns, 5 d’octubre de 2009

LA VEU DELS VEÏNS - Transport públic -

Hem rebut aquesta nota, que la signant ha enviat també a l'Ajuntament mitjançant la "bústia d'avisos" que hi té al web, eina que podem utilitzar tots els ciutadans. Hi ha alguns altres pares que volen fer la mateixa petició. L'Associació de Veïns, de moment, publica aquesta nota i en la propera reunió de junta [dimecres 5 d'octubre], acordarà com dóna suport a la demanda.

Com a veïna de Sant Narcís, vull demanar que per al meu barri, o si més no a l'alçada de l'Hipercor, una parada del bus que va a Montilivi.
Hi ha molts nens i nenes que van cada dia caminant, ben carregats, fins a l'IES Montilivi (ja que el Consell Comarcal, inexplicablement, els va retirar fa uns dos anys la possibilitat que hi poguessin accedir amb el bus de Vilablareix, el qual tenia parada al carrer Oviedo).
També cal tenir en compte a tots els estudiants que van a la UDG. Si no es volen veure obligats a agafar el cotxe han d'anar fins a l'estació per agafar l'L8.
Proposo que l'L-8, en comptes d'anar pel C/ Emili Grahit, passi per la carretera Barcelona; així ens podríem beneficiar els veïns de Sant Narcís.
Espero que ens doni alguna solució al més aviat possible. Ja fa més d'un any que algunes persones vam fer la mateixa demanda i vam rebre una resposta que s'estudiaria la nostra proposta. Gràcies per endavant. 
lola


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada