ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dimarts, 6 d’octubre del 2009

EL BLOG, UNA EINA PER A LA INFORMACIÓ I LA PARTICIPACIÓ



L'Associació va crear ja fa un temps un blog -un espai a internet a manera de llibreta- per escriure-hi informacions diverses [reunions, escrits a l'Ajuntament i les seves respostes, opinions dels veïns, i ciutadans que no són veïns del barri, informacions diverses, informacions d'activitats fetes o programades, etc...]
Ens agradaria que el blog fos consultat -llegit- per el major nombre de veïns del barri. És possible que no haguem encertat en fer-ne una difusió àmplia i ben feta. El propòsit immediat és fer aquesta difusió ben feta.
Amb tot, des de que el blog va ser creat -el 18 d'agost de 2008-, s'hi han fet prop de set-centes entrades reals.
A part la difusió que farem, ens agradaria que els que el consulteu de tant en tant també en féssiu "propaganda" i el recomanéssiu. 


També ens agradaria que l'Ajuntament -algú que tingui interès en saber què hi escriu l'Associació i els veïns- el llegissin. Ens pensàvem que ho feien, però la realitat, que és tossuda, ens demostra que no. Si el llegissin haurien fet alguna cosa per posar remei a alguna de les denúncies que hi hem fet (aparcaments, el "triangle" del carrer Oviedo, les marquesines de les parades del bus, etc... 


Finalment, per poder tenir millor comunicació amb els socis, ens agradaria que, els que en tinguin, ens enviessin el seu correu electrònic, que només utilitzarem per comunicar-nos amb ells i dels que mantindrem una total privacitat. 
Podeu enviar-lo a lluisgil@eldimoni.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada