ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

divendres, 16 d’octubre del 2009

NOTA DE PREMSA - A.V. DE SANT NARCÍS -


L'Associació de Veïns dóna suport, amb aquest comunicat, a la iniciativa d'un grup de pares del  barri, en la seva petició a l'Ajuntament de dotar d'un millor i més eficaç recorregut de la línia L8 del bus urbà, en la seva connexió entre Sant Narcís i Montilivi.
Donem així resposta a les cartes i a les queixes que en aquest sentit ens han arribat, algunes de les quals ja han estat recollides en aquest blog.
El text diu així:
Darrerament hem sabut, a través del blog de l'Associació i en algunes converses, que alguns veïns del barri han adreçat a la bústia d'avisos de l'ajuntament una proposta per modificar el recorregut dels autobusos de la línea L8, per tal d'aconseguir una bona connexió entre els barris de Sant Narcís i Montilivi.
La proposta respon a la necessitat dels seus fills, que per zonificació escolar els toca estudiar a l'institut de Montilivi, a tenir un bon servei de transport de casa a l'escola i el retorn, que els sigui proper i amb horaris compatibles. La resposta de l'ajuntament ha estat que s’estudiaria el cas.
La junta de l'AV de Sant Narcís, donem tot el nostre recolzament  a la proposta d'aquests veïns entenent que és la  zonificació escolar del propi ajuntament la que ha creat la demanda. No s'entén que ciutadans que viuen en pobles propers tinguin més facilitats de transport per anar a les escoles de Girona que els propis veïns de la ciutat.
La junta, a més, volem fer notar que aquesta demanda posa de manifest un servei de bus urbà totalment radial que obvia possibles fluxos de veïns d'un barri a l'altre, o als polígons industrials,  així com un horari i una freqüència del tot insuficients per a la seva utilització amb normalitat dia a dia.
La junta, així  mateix , farem arribar aquesta proposta a la Federació d'AV de Girona perquè hi pugui donar suport i estudiï quines línees  es podrien proposar per millorar la connexió entre els barris, sense haver de perdre un valuós temps passant pel centre, propossant trajectes més directes i de circumval.lació, i demanar, plegats, la convocatòria de la Taula de mobilitat amb la presència de tots els agents implicats.
Entenem que en la situació tan complicada d'obres i trànsit que viu la ciutat - i el nostre barri en particular- i amb la opció ferma que té el consistori de potenciació del bus urbà, és el moment idoni per proposar una salt qualitatiu i quantitatiu d'aquest servei.


La Junta de l'AV de Sant Narcís.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada