ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dijous, 16 de juny del 2011

ACTE LLIURAMENT PREMIS VI PREMI NARRATIVA SANT NARCÍS 2011

FESTA MAJOR DEL BARRI DE SANT NARCÍS
Lliurats els VI Premis de Narrativa Sant Narcís amb un homenatge al veí Josep Recasens
 
    
 
 
 Una imatge de la taula, al Teatre del Centre cívic Sant Narcís, de la proclamació dels premiats de l'edició 2011 del concurs de narrativa FOTO: MIQUEL PAGÈS
l passat diumenge -5 de juny- a les 11.30 del migdia, al Teatre del Centre cívic Sant Narcís, va tenir lloc l'acte d'entrega dels premis de la VI convocatòria del Premi Narrativa Sant Narcís d'enguany.
A banda del que va ser el lliurament dels premis, es va realitzar un homenatge a Josep Recasens: El Punt de lectura Sant Narcís i l'Associació de Veïns del barri va organitzar -en el marc de la Festa Major de Sant Narcís- aquell acte i l'homenatge a en Josep Recasens i Adroher, veí del barri, traspassat recentment.

Aportacions de Josep Recasens publicades en eldimoni.com


Lluís Gil va llegir un esbós biogràfic de Josep Recasens i, Jordi Baró, un article sobre el paper important que juga la lectura en la configuració de la personalitat que ens va fer arribar els familiars de Recasens; Enric Homet va llegir un poema que li ha dedicat; i Quim Curbet també va fer la seva aportació. Va tancar les lectures Ramon Bartrons, company seu (de 90 anys) i estret col·laborador en les activitats culturals i literàries del Casal de la Gent Gran Onyar (de darrera de l'església de Sant Josep de Girona) per posar de relleu la personalitat de Josep Recasens en les moltes activitats que duien a terme (teatre, classes de català, treballs periodístics, recerca als arxius de la ciutat, visites guiades per Girona, etc...). La Francesca, la seva vídua, va dir unes paraules per expressar l'agraïment de la família per l'homenatge i el record.

VI Premi Narrativa Sant Narcís: 31 originals rebuts

30è aniversari de la mort de Josep Pla

Així mateix, i afegint-nos a la commemoració del 30è aniversari de la mort de Josep Pla, hem escoltat la xerrada 30 anys sense Josep Pla a càrrec del professor i director de la Càtedra Josep Pla de la Universitat de Girona, Xavier Pla.
L'acte va finalitzar amb A peu Pla, una lectura de textos seleccionats de l'escriptor empordanès (El quadern grisNotes del capvespre i Notes disperses), a càrrec del grup de teatre Fa Com 9 de l'Associació de Veïns del barri de Sant Narcís.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada