ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dijous, 16 de juny del 2011

LA FAVB CRIDA A LA CIUTADANIA A EXPRESSAR EL SEU REBUIG A LES RETALLADES I LA LLEI ÒMNIBUS

Des de la Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona manifestem la nostra més ferma dignació i rebuig enfront la voluntat del govern de Convergència i Unió de desmantellar el model català de benestar. Entenem que la ciutadania no pot romandre impassible davant d'aquesta ofensiva legal múltiple (aprovació de la Llei de Pressupostos, la Llei Òmnibus i el projecte de Llei de Mesures Fiscals i Financeres) que constitueix l'atac més important a la línia de flotació del model català de benestar dels darrers 30 anys.
Ens oposem a uns pressupostos que impliquen retallades a serveis públics bàsics per al manteniment de la cohesió social com la sanitat i l'educació. Ens oposem a una Llei Òmnibus, que pretén modificar d'una tacada i sense debat parlamentari 100 lleis anteriors i que afecten a matèries cabdals com l'urbanisme, el dret a l'habitatge, la protecció del medi ambient, afavorint l'especulació urbanística i la privatització de la cobertura sanitària. Ens oposem al projecte de Llei de Mesures Fiscals i Financeres, que restringeix l'accés als
ajuts socials per part dels col·lectius més vulnerables.
Entenem que la legitimitat de les urnes no constitueix cap xec en blanc per esborrar d'una tacada drets i prestacions socials que han estat tan costosos d'aconseguir. Nosaltres no som responsables d'aquesta crisi, i no estem disposades a pagar-ne el seu cost, menys encara, quan aquells que l'han ocasionat són els principals beneficiaris d'aquestes mesures antisocials.
Per aquest motiu, des de la FAVB hem decidit recolzar la protesta que el moviment del 15-M realitzarà contra l'aprovació de la Llei de Pressupostos i convoquem la ciutadania a expressar el nostre rebuig enfront aquesta ofensiva neoliberal mitjançant una cassolada a les portes del Parlament de Catalunya.
Dimecres 15 de juny, a les 11 hores davant el Parlament de Catalunya (entrada Passeig Picasso), cassolada contra l'aprovació de les retallades socials i la Llei Òmnibus.
Diumenge 19 de juny, manifestació a les 17 hores a plaça Catalunya.
Barcelona, 7 de juny de 2011
FAVB Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona | Tel: (+34) 93 412 76 00
Fax: (+34) 93 412 58 88  C. Obradors 6-8 baixos | 08002 Barcelona | mail: favb@favb.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada