ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dijous, 16 de juny del 2011

US CONVIDEM A POSICIONAR-VOS!!

Companys i amics de les associacions de Veïns dels barris de Girona i amics de la junta de la Federació:
 
Acabem de viure una campanya electoral que ens ha permès, als barris que ho hem desitjat,  organitzar DEBATS  per a fer-nos presents en els programes electorals dels partits.
 
Molt abans de quedar "engolits" per aquesta dinàmica de promeses i espectatives, varem haber de treballar molt per aconseguir una Audiència i un Fòrum per parlar i "escoltar respostes"  a una exigència d'informació de les obres i afectacions del TAV que fa temps  se sent (però no s'escolta) als barris.
 
Hem viscut una "atípica" jornada electoral. A més de viure un tomb molt important en els que han de administrar la ciutat a partir d'ara, ho hem fet amb centenars de ciutadans i veïns de Girona indignats  reunits i acampats a la Plaça Catalunya  per mostrar el rebuig a la situació econòmica, social i laboral on hem estat abocats.
 
Ara tenim al consistori dos partits polítics (com a mínim) que recolzen activament la moció que, ara fa uns quants anys,  algunes AV varem presentar via registre municipal per poder PARTICIPAR ALS PLENS MUNICIPALS.
 
Per tot plegat...
 
US CONVIDEM  A PRENDRE PARTIT!!!
 
US CONVIDEM  A FER UN COMUNICAT COMÚ DE TOTES LES AV I  LA FEDERACIÓ PER DONAR RESPOSTA A TANTES PREGUNTES I INQUIETUTS DELS NOSTRES VEÏNS. US CONVIDEM A POSICIONAR-NOS!!!
 
US CONVIDEM , NO A PASSAR AL DAVANT DE RES!! SINÓ A NO QUEDAR-NOS ENRERA!!!!   (ni les AV, ni molt menys la Federació, ens podem permetre  callar quan aquells a qui diem representar estant dient tant clar el que volen!!!)
 
(Pensem que, a través de correus electrònics, no ens ha de ser pas massa dificil fer una proposta de manifest, consensuar-lo i assumir-lo per tantes AV com sigui possible)...
 
Us hi animeu?

Martí Carreras, president de l'AV de Sant Narcís, en nom de la junta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada