ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

divendres, 4 de juny del 2010

CARTA AL DIRECTOR - Diari de Girona

Aquest últims dies els veïns de la plaça d´Europa hem vist com s´incrementaven els treballs del TGV. Nosaltres tenim la desgràcia o la mala sort de viure de ple aquestes obres: tenim davant de les nostres finestres l´enorme grua que es dedica a treure la terra del calaix de la futura estació, que causa gran sorolls i grinyols; a més a més hi ha un generador per fer corrent, que funciona nit i dia, i que ocasiona moltes molèsties, tant pel martelleig constant de la tapa del tub d´escapament quan s´obre i es tanca com per la pudor i contaminació que desprèn, que ens impedeix de poder obrir les finestres de casa. El fort i persistent soroll ens impedeix conciliar el son i va en detriment del nostre descans nocturn i de la nostra salut, la qual cosa augmenta en nosaltres la tensió nerviosa i ens produeix estrès i irritabilitat.
Voldríem demanar a l´Ajuntament de Girona (que és qui hauria de defensar els ciutadans) que fessin canviar de lloc aquest generador que ens causa tantes molèsties (es podria traslladar més lluny dels edificis, per exemple: sota les vies del tren, així no el tindríem tan arran de finestra). En cas que no s´hi pugui fer res, exigim que l´Ajuntament ens pagui l´allotjament en un hotel mentre durin les obres, com ja s´ha hagut de fer en alguns llocs de Barcelona, ja que la situació és inaguantable.
I si creuen que exagerem, convidem la senyora alcaldessa i els regidors de l´Ajun­tament a passar un dia i una nit a casa nostra, perquè sàpiguen de primera mà el que hem de suportar tots els veïns de la plaça d´Europa.



Joan Villar Torrent, és un veí de la Plaça d'Europa.


Foto: Associació de Veïns de Sant Narcís

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada