ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

divendres, 18 de juny del 2010

VERGONYA SENYORS, VERGONYA!

Vergonya senyors, vergonya!
imecres -17 de juny- vaig anar a la reunió informativa a 2/4 de 9 del vespre que organitzava l'Associació de Veïns Sant Narcís, al Centre cívic. Els organitzadors ens demanaven disculpes per un endarreriment aliè a la seva voluntat. Els assistents, alcaldessa i regidors, cap de l'oposició, mitjans de comunicació... tots esperant la solució del problema.

El problema?

Que els tècnics d'Adif no s'asseien a la taula informativa si hi havia càmeres i micros. Havien de tenir una autorització especial. Qui s'han cregut que són aquests? Què no els paguem amb els nostres impostos? Què han d'amagar que no pugui ser enregistrat per les càmeres? Vergonya! I els nostres representants municipals (ja siguin govern o oposició)... què feien per tots els que esperàvem pacientment? Res, ni immutar-se. Vergonya! Que no han de defensar els nostres interessos, que no cobren un sou dels nostres impostos per servir-nos?
Només es veia córrer als representants veïnals durant els 25 minuts que va durar l'espera. La vergonya no em va deixar quedar a la reunió.

Emissió del Telenotícies comarques de la demarcació de Girona de TV3,
corresponent a l'edició de dijous -17 de juny-. (cliqueu l'enllaç en blau)
Des del minut 5.00 al 6.20


Font: eldimoni.com

Pepus Daunis i Estadella, és veí del barri de Sant Narcís

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada