ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dilluns, 14 de juny del 2010

I ARA QUÈ SENYORA PAGANS???

I ARA QUÈ SENYORA PAGANS???
NI UN PAS ENRERA!!!!
SI NO N'HI HA PER AL CONVENCIONAL, QUE ATURIN L'AVE !!!!
Deu ser ben empipador haver de donar la raó a una colla de "desesperats" i "demagogs" que ja fa temps que ens temíem que podria passar el que ara poc a poc els seus amics de Madrid ens comencen a voler fer empassar snse ni tant sols la "cullerada de sucre" de la Mary Poppins...
Deu ser d'alló més vergonyòs saber-se traït pels seus propis companys i encara haver de riure'ls les gràcies... a nosaltres, al poble, aquestes coses no ens passen! és el millor de ser lliures!! que quan una cosa és una putada ho podem dir ben alt i amb totes les lletres: VOSTÉS SÓN UNS MENTIDERS!!!!
Mai els ha interessat res més que no fos fer passar l'AVE!!! a qualsevol preu i per qualsevol lloc, mentre passi... si havien de prometre soterrar el convencional es promet! , desmontar el viaducte? es promet!, millorar les comunicacions i les infraestructures? es promet!!!
Total, què els poden fer uns pocs ciutadans de Girona i comarques oi? i ben segur que tenen raó... passarà l'AVE, ens deixaran enpantanegada la ciutat, no ens milloraran ni un metre del tren convencional i tot continuarà igual... 
N'ESTAN SEGURS????
Marti  K.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada