ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dijous, 17 de juny del 2010

REUNIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS, ADIF I EL CONSISTORI DE GIRONA

La seguretat centra la reunió de veïns de Sant Narcís, Adif i el consistori de Girona


Les garanties de seguretat que ofereix el pas del túnel del TAV per sota dels edificis de diversos barris de Girona va ser una de les qüestions més presents en les intervencions que es van fer al centre cívic de Sant Narcís, on uns 150 veïns es van aplegar ahir a la nit per rebre respostes sobre l'obra. Els responsables dels treballs van explicar la situació de l'obra, com per exemple que ja s'ha executat un terç del túnel que es preveu que arribarà a l'estació cap a final d'estiu. També que ja s'ha executat un 95% de la llosa superior de l'estació i que ara ja es procedeix al buidatge de l'interior.
Una de les intervencions més aplaudides va ser la del president de l'associació de veïns de Sant Narcís, Martí Carreras, que va demanar més informació continuada del projecte i va responsabilitzar l'Ajuntament del fet de «sentir-se massa sols davant Adif» i va fer un prec d'anar «tots plegats». Davant una intervenció semblant, l'alcaldessa de Girona, Anna Pagans, va defensar que es preocupen per tots els ciutadans i defensen a tothom «estant a sobre l'obra i perquè hi hagi les mínimes molèsties».
Precisament, les molèsties del dia a dia que ocasionen els treballs també van generar diverses intervencions del públic assistent. Malgrat tot, moltes de les preguntes dels veïns sobre l'estació provisional, la definitiva, l'enderroc del viaducte o el traçat subterrani del tren convencional van quedar sense resposta i supeditades als projectes futurs que Adif està tramitant, ja que ni el consistori ni els responsables d'Adif no van saber donar-hi resposta.
Font: Avui, 17/06/2010 
Fotos: Miquel Pagés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada