ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

divendres, 17 de desembre del 2010

ARA FA UN ANY...

Ara fa un any:
«Zones blaves a Sant Narcís?, no gràcies!»: 2.719 signatures pel «no» i 769 membres als facebook
"Silenci administratiu" o senzillament "passotisme"?
 La setmana que ve ho posarem en coneixement del DEFENSOR DE LA CIUTADANIA"
   
2719 SIGNATURES QUE ENS HAN DE DONAR VEU
NOTA DE PREMSA DE L'AV SANT NARCÍS.
  
La junta de l'AV de Sant Narcís volem aprofitar l'acte d'entrada de les més de 2700 signatures al registre municipal per fer públic aquest comunicat.
Aquestes signatures, expressió democràtica del rebuig que molts veïns del barri manifesten per la imposició de les zones blaves als nostres carrers, són una queixa exclusivament contra la política de fets consumats que promou l'ajuntament perquè , resulta evident, no s’ha demanat opinió als implicats.
Entenem que les associacions de comerciants tenen un problema per la manca de mobilitat de vehicles, fins i tot respectem el fet que demanin zones blaves si ells creuen que es una possible solució, però tenim molt clar que a aquesta situació s’hi ha arribat despres de la perdua gradual i progressiva dels aparcaments gratuïts del barri i les rodalies, i que correspon a l’Ajuntament sol·lucionar aquest problema abans d’implantar zones blaves o verdes.
Ens molesta que l’Ajuntament digui que “mediará” en el conflicte entre veïns i comerciants perquè tal conflicte no existeix, el suport de molts comerciants a la recollida de signatures així ho demostra.
Aprofitem per fer saber que, a dia d’avui, no hem rebut cap proposta oficial de la regidoria de mobilitat respecte el tema de les zones verdes, però que estem oberts a mirar-ho quan l’Ajuntament ho vulgui.
L’AV de Sant Narcis sempre ha estat a favor del dialeg i les accions pacifiques, rebutgem qualsevol acte vandàlic que s’hagui produït als expenmedors o de propostes de boicot als començos, als que reiterem el nostre suport en aquest punt.
dilluns, 14 / desembre / 2009

Atentament,

La junta de l'AV Sant Narcís 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada