ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dilluns, 6 de desembre del 2010

RECTA FINAL FINAL DEL LES OBRES DEL TAV ????

Dilluns 6 de desembre de 2010.

Han passat 27 mesos de l’inici de les obres del túnel i l’estació del TAV a Girona. Han passt 27 dels 34 mesos que havien de durar les obres segons vam ser informats al Juliol del 2008 en una reunió al teatres del Centre Cívic Sant Narcís.

Si agafem per una banda les darreres informacions a través de premsa i altres mitjans que posen com a data de inici del segon tram el proper mes de març de 2011, i per altre banda agafem el pla d’obres que hi ha a la web de l’Ajuntament de Girona, on s’indica que el segon tram amb tuneladra inclòs el desballestament i retirada de la materixa hauria de durar 197 dies, estariem parlant que en el pitjor dels casos (30 de març) les obres del TAV s’haurien d’acabar pels voltants de fires de l’any vinent.

Vist això podriem afirmar que arriven a la recta final de les obres del TAV, i amb un mínim retard aproximat de 2 mesos, fantàstic!!!...

Així doncs ara arriba l’hora que floreixin les grans veritats sobre aquestes obres, arriba el moment de fer efectiva la voluntat del Consistori de defensar als ciutadans de Girona i fer-los costat en les seves reclamacions i/o indemnitzacions. Ha arribat l’hora de fer saber als gironins que s’acaben les obres sí, però només les obres de la FASE 1 (mireu la web de l’Ajuntament de Girona http://www.trengirona.cat/cat/projecte.php ) , ens queden encara les FASES 2 i 3 d’aquest projecte, ens quedarà encara per construir l’estació del TAV i aquesta de moment serà provisional. Ha arribat l’hora de saber i reclamar quan podrem els ciutadans de Girona i en concret el veïns de Sant Narcís tornar a disposar dels nostres carrers (Oviedo, JMª Gironella, Plaça D’europa, etc) tal i com eren. Ha arribat l’hora de saber quin és el futur del Parc Central…

En definitiva no n’hi ha prou amb acabar les obres a temps, si després d’aquestes ens ho deixen tot empantanegat, pendent d’un Pla Especial Ferroviari. No pot ser que faci 4 mesos que a la web de l’Ajuntament “El pas del tren” no hi aparegui cap notícia nova sobre les obres. No té sentit que hagin passat 5 mesos de la darrera reunió de seguiment de les obres amb el veïns al PIAC.
 
Senyors de l’Ajuntament de Girona ha arribat l’hora de començar a informar de veritat als ciutadans, i que comencem tots a ser conscients del camí que encara ens queda fins al final veritable d’aquestes obres. Si us plau anem a pams si voleu, però comenceu a posar dates previstes a la recuperació del barris afectats per les obres actuals, i per les obres del tren convencional i enderroc del viaducte i s’arriben a fer mai.

Xavier Reyner, un Gironí emprenyat del Barri de Sant Narcís. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada