ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dimarts, 1 de desembre del 2009

CARTA A LA BÚSTIA D'AVISOS DE L'AJUNTAMENT I RESPOSTA




Carta enviada per una veïna a la bústia d'avisos de l'Ajuntament de Girona:


Em pensava que un ajuntament es preocupava pels ciutadans i ciutadanes. Constato que el de Girona no.
Al barri de Sant Narcís, el més castigat per les obres del TAV, no se us acudeix res més que implantar zona blava. Ja s'han perdut centenars de places d'aparcament per les obres -hi ha veus que parlen de 1.000 places-, i, ara, en comptes de facilitar espais per aparcar, ens pinteu zones blaves als pocs llocs d'aparcament. Més pressió per a la gent que vivim al barri.
He sentit a dir que l'Ajuntament de Girona és un dels més endeutats de l'Estat. Així doncs, en aquest cas continua sent certa la dita: Cornut i pagar el deute. Perquè continuem pagant els de Sant Narcís: sorolls, pols, carrers tallats... i zones blaves.
ho tindré ben present a les properes eleccions.


lola


I aquesta la resposta:


Senyora,

A petició de l’associació de comerciants, i amb el coneixement de l’associació de veïns, s’han instal·lat 96 places d’aparcament de zones blaves repartits de la següent manera: 15 Pare Coll; 15 Avd.Sant Narcís, entres Passeig d’Olot i Muntaner; 20 Avd. Sant Narcís entre M. dels Àngels i Lleida, 21 entre carrer Pamplona i València i 17 a Rambla Ramon Berenguer. No a tot els trams de carrer sinó només a una banda per poder atendre la demanada dels comerciants i donar rotació als vehicles. Igualment s’ha fixat un horari més restrictiu que a la resta de la ciutat (de 2/4 de 10 del mati a 1 i de 5 h tarda a 8h).

El nombre d’aparcaments afectats per les obres del TAV en aquest sector han estat: 123 carrer Oviedo; 67 Rafel Masó; 10 Passeig d’Olot; 207 Josep M. Gironella. Igualment s’ha habilitat un aparcament al carrer Sant Narcís de 79 places. En resum s’han perdut per les obres del TAV 328 places.

Altrament i en relació a l’endeutament de l’ajuntament es públic i consultable i estic a la seva disposició per ensenyar-li. Ara, pot estar molt tranquil·la, és dels ajuntament menys endeutats de Catalunya i del conjunt de l’Estat.

Cordialment,

Isabel Salamaña i serra
Regidora de mobilitat 



Foto: Google

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada