ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dissabte, 12 de desembre del 2009

CARTA A LA BÚSTIA D'AVISOS DE L'AJUNTAMENT I RESPOSTA


Carta enviada per una veïna a la bústia d'avisos de l'Ajuntament de Girona:


Sra. Salamaña, 
no entenc res de res. Si en el nostre barri ja era difícil aparcar, i em refereixo especialment a la meva zona, donçs hi venen a aparcar els veïns de Can Gibert, ara feu zona blava a la Rambla Berenguer. Ara tots els veïns han d'aparcar als voltants del Carrer S. Sobrequés, amb l'agreujant de que quan hi ha partits del GEiEG, què és totes les setmanes, la zona es torna impossible. No hagués estat més positiu per a tots que haguéssiu preguntat als veïns què els hi semblava? El barri no es composa només dels comerços. També hi vivim unes 13.000 persones, i em consta que molts comerços tampoc estan contents amb les zones blaves. Penso que si l'Ajuntament està per afavorir els ciutadans, la Sra. Salamaña és molt selectiva, doncs ha afavorit una minoria!!!!! 

Carme Castel. Veïna de Sant Narcís.


I aquesta és la resposta:


Benvolguda,
Amb l'associació de comerciants de Sant Narcís i amb l'associació de veïns de Sant Narcís de manera conjunta hem fet tres reunions sobre el tema de aparcaments de zones blaves (petició que va fer l'associació de comerciants però que ha estat parlada sempre amb l'associació de veïns). En aquestes mateixes reunions personalment he posat sobre la taula i per afavorir l'aparcament dels veïns del barri la implantació de zones verdes (aparcament preferent per veïns). Una mesura molts estima i apreciada no només a la cuida de Barcelona sinó que s'ha fet a Bilbao, Sant Sebastian i a moltes ciutats Europees. Tal com els hi vaig dir en la darrera reunió aquesta proposta resta sobre la taula i en el moment que l'associació de veïns vulgui es pot recuperar i implantar.

Atentament
Isabel Salamaña i Serra
Regidora de mobilitat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada