ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dimarts, 1 de desembre del 2009

FACEBOOK : ZONES BLAVES A SANT NARCÍS? NO, GRÀCIES!


A data 1 de desembre el Facebook havia rebut més de 200 adhesions a la campanya!
.....................
Sembla que aquest desembre ja començarem a sentir parlar de zones blaves al barri de Sant Narcís. Com sempre, el que falla -de fet no, que ja els va bé- és la informació. Pocs en sabíem res, però acostumats a la desídia d'alguns quan es tracta de Sant Narcís, no ens imaginàvem tanta celeritat.
De moment, ens toca informar-nos i fer-ho saber. I la manera més senzilla i ràpida quan no es tenen els grans mitjans afins és el boca a boca... passa-ho!



Aquest desembre, l'Ajuntament de Girona, té previst començar la implantació de cinc zones blaves al barri de Sant Narcís. Un total de 108 places d'aparcament per ajudar a la rotació de cotxes aparcats al barri.
No ha habilitat primer -com es va comprometre repetidament- cap zona d'aparcament gratuït per compensar les 1.000 places que les obres del TAV ens han fet perdre.
No ha provat, abans, fer complir les ordenances municipals d'ocupació de la via pública ni ha intentat fer-ne cap, encara que provisional, menys traumàtica. Ha pres la decisió unilateralment, sense ni tant sols convocar la Taula de Mobilitat de la ciutat.

Això ens dóna la raó als que pensem que només respon a una necessitat recaptatòria i que és un primer pas per a la implantació d'aquest model d'aparcament a tot el barri, primer, i a tota la ciutat, després.



Imatge: Google

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada