ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dilluns, 15 de febrer del 2010

ARRÒS, GOLS I VICTÒRIA



Generalment mai contestem els comentaris que feu als nostres articles, són excel.lents, potser per a l'importantíssim partit de dissabte l'imatge de l'encapçalament es veu contestat algun dels nostres seguidors i és que a part de que ens juguem la vida durant els 90 minuts d'aquest partit el futbol és quelcom més.
Ja fa un parell de temporades que tenim una amistat especial amb la Federació de Penyes del Nàstic, amb en Ricardo i en Jose Antonio al capdavant estan fent una feina importantíssima per a que els valors que també defensa la nostra humil penya siguin els que presideixin els partits.
Per al partit de dissabte que molts membres de la nostra penya estan treballant per a que des de la graderia es visqui un partit especial, ens hem posat en les mans de gent entesa per a que l'acte que us anunciem sigui un èxit.
A la Plaça de l'Assumpció, un lloc emblemàtic del barri a on viu la penya, Sant Narcís, farem una paella gegant cuinada pels mateixos seguidors del Nàstic, la federació visitant té molta experiència en trobades com aquesta i l'associació de veïns del barri, presidida per en Martí Carreras que ens ha ajudat moltíssim, també és sinònim de garanties per a que tots gaudim d'una gran festa del futbol català de segona.
Intentem que tots els actes que fem siguin a l'abast de tothom i per això hem posat un preu de 5 € (begudes a part). Si voleu venir ja us podeu passar per la nostra seu al bar Bon Ibèric per a apuntar-vos.

Font: Penya Immortal Girona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada