ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dilluns, 15 de febrer del 2010

VOLS COL.LABORAR AMB LA FESTA 2010??

VOLS COL.LABORAR AMB LA FESTA 
DE SANT NARCÍS!!
II "CARAPROGRAMA" 
L'any passat, per uns motius ben diferents i concrets, els col.laboradors de la comissió de la Festa Major de Sant Narcís vam iniciar una curiosa proposta ( be de fet , per tots vosaltres "ciutadans del facebook, no tant curiosa).

El programa de Festes és la publicació que tots els pobles , ciutats , barris i col.lectius fem per donar conèixer les activitats que es fan al llarg de la Festa Major. Els comerços i empreses del barri col.laboren en la realització de l'esdeveniment fent una aportació econòmica a canvi d'un espai de propaganda al programa.
L'any passat, vam convidar també als veïns i amics del barri a participar.

PER NOMÉS 20 € , ET CONVIDEM A DESITJAR UNA BONA FESTA A LA RESTA DE VEÏNS.
NOMÉS ENS HEU DE FER ARRIBAR UNA FOTO O DIBUIX AMB UN BREU ESCRIT (D'ESTIL LLIURE) QUE NOSALTRES INCLOUREM EN LA SECCIÓ :
"ELS VEÏNS TAMBÉ COL.LABOREM AMB LA FESTA".

L'èxit de la convocatòria de l'any passat ens fa tornar a repetir l'iniciativa amb la intenció de superar els prop de 50 veïns que ens hi vam apuntar.
No tan sols ens ajudeu a poder continuar tenint una Festa d'alt nivell i ben atapeïda d'actes , també a fer de la nostra festa un espai de veritable Barri !!

Cada dissabte serem al centre cívic de Sant Narcís de 16.00 a 20.00 demaneu per en Marti o fer-me arribar la vostra sol.licitut al correu avsantnarcís@eldimoni.com

a tots els que hi participareu , GRÀCIES!!

A TOTS (en general) BENVINGUTS A LA FESTA MAJOR DE SANT NARCÍS!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada