ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dilluns, 15 de febrer del 2010

LA REIVINDICADA PISTA DE BÀSQUET DE SANT NARCÍS...


La reivindicada pista de bàsquet estarà feta (als jardins Ignasi Bosch)
 abans de l'estiu que ve 
La reivindicada pista de bàsquet que des de fa anys reclamen els veïns de Sant Narcís de Girona estarà feta abans de l'estiu que ve. Aquesta és la previsió dels responsables municipals, per a un equipament que s'executarà en un espai dels jardins Ignasi Bosch, a tocar dels jocs infantils que ja hi ha en aquest sector i de la frontissa del Güell.
L'Associació de Veïns de Sant Narcís ha celebrat durant els últims tres anys una jornada festiva i reivindicativa per reclamar que el barri tornés a disposar de pistes de bàsquet. Per aquest motiu, a l'Ajuntament de Girona s'ha decidit incloure dins del nou pla de Zapatero la construcció d'una pista esportiva. Es tracta d'una inversió d'uns 140.000 € per un equipament esportiu que s'emplaçarà en un espai dels jardins Ignasi Bosch, entre el carrer Hispanitat i la frontissa del Güell.
L'alcaldessa de Girona, Anna Pagans, preveu que el projecte pugui acabar-se abans de l'estiu, ja que no revesteix excessiva complexitat. La setmana passada, la junta de govern local ja va aprovar el projecte i ara falta rebre el vistiplau del govern estatal per poder adjudicar les obres.
«Era un compromís que havíem adquirit amb el veïnat, per poder recuperar la pista, i ara els ajuts permetran complir-lo», detalla Pagans. Finalment, els responsables del consistori han decidit que la nova pista de bàsquet es construeixi en un dels extrems dels jardins, al costat de la zona de jocs infantils dels jardins Ignasi Bosch.
En aquesta mateixa línia, Pagans considera que l'emplaçament per a la pista esportiva és la més idònia per evitar molèsties a la comunitat dels blocs de pisos que hi ha al sector. «Hem de pensar que són pistes amb molt d'ús social», explica Pagans, i que aquesta reforçarà especialment l'oferta que ja es brinda a Can Gibert del Pla.
Curiosament, la pista es farà en un sector on hi havia hagut diversos camps de futbol i de bàsquet, herència de l'escola de formació professional present ara fa alguns anys al barri. Els responsables municipals consideren que el nou equipament esportiu serà utilitzat tant pels residents de Sant Narcís, com pels de Santa Eugènia i de Can Gibert del Pla, i que completa l'oferta a l'aire lliure en aquest sector.

Font: El Punt i eldimoni.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada