ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

divendres, 9 d’abril del 2010

CIVISME I SILENCI, A LA PLAÇA D'EMPÚRIES

Molt decebedor el silenci i la negligència de les autoritats encarregades de vetllar per la neteja i civisme de la ciutat. Des del gener estic demanant i pregant que es faci una neteja a la plaça d'Empúries i fins al dia d'avui, res. He enviat infinitat de correus sense rebre cap tipus de resposta, adjuntant-hi algunes fotos de les columnes de la plaça, plenes d'orina. Des de fa gairebé dos anys he enviat correus comentant l'estat de degradació d'aquesta plaça sense que es faci res (un parell de neteges amb aigua...).

Potser el govern no s'adona que existeix una Girona fora dels voltants de l'Ajuntament, potser estan acostumats a veure i viure en aquesta degradació, brutícia i incivisme; si és així penso que s'han de replantejar el fet de dirigir aquesta ciutat, que pel que veig, no estimen i ni tan sols tenen el temps de respondre als ciutadans preocupats per la degradació en què estem submergits. Per què no s'obliga tota la gent a complir les normes de civisme en comptes de permetre tots aquests comportaments? Penso utilitzar tots el mitjans possibles per solucionar aquest problema i que tots els partits polítics que conformen la junta de govern sàpiguen del silenci que existeix davant dels problemes de la ciutadania. Si no us interessa tota aquesta problemàtica, a mi sí, potser perquè m'estimo aquesta ciutat, potser perquè vull veure-la neta i poder un dia sortir de casa meva sense trobar-me davant de l'entrada orina, escombraries, caca de gos pertot arreu (i també de persones) que dura eternament. Espero que un dia Girona pugui ser una ciutat millor, però és clar que sense la intervenció de les autoritats responsables i competents no es pot fer res. Sembla que almenys el Defensor del Ciutadania sigui un organisme que funciona, almenys respon els correus; ara només falta que actuï. 
[El lector escriu · El Punt]

2 comentaris:

  1. La veritat és que com un més del veins que patim aquesta plaça, estic completament d'acord amb la vostra opinió sobre la deixadesa de l'ajuntament de Girona en aquesta zona.
    Tant en l'aspecte cívic com en l'aspecte de seguretat ciutadana.
    L'ajuntament per tal d'adequar-se a la situació actual potser s'hauria de plantejar deixar de parlar de 'Plà de barris' i parlar de 'Plà de ghettos'.

    ResponElimina
  2. Visc a Salvador Dabau, i avui he escrit a l´Ajuntament sobre el greu problema que tenim al barri amb els excrements i orins dels gossos, per culpa d´un bon grapat d´incívics "ciutadans".
    S´ha de fer alguna cosa,l´Ajuntament sols vetlla per la part turística de la ciutat.

    ResponElimina