ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dilluns, 26 d’abril del 2010

INAUGURACIÓ DEL TEATRE-SALA POLIVALENT DEL CENTRE CÍVIC DE SANT NARCÍS

Imatge de complement
El 17 d'abril es va inaugurar el teatre-sala polivalent
 del Centre Cívic Sant Narcís

Dissabte 17 d'abril es va inaugurar com a espai teatral, la sala polivalent del Centre Cívic de Sant Narcís.
Amb el nom "PLA-NAMENT" la companya FA COM 9 TEATRE de l'A.V. Sant Narcís va representar uns textos escenificats de l'obra de Josep Pla.
14 actors, seleccionadors de textos, escenografia, vestuari, 4 musics, fotografia, filmació, i col·laboradors, van presentar unes lectures escenificades d'uns fragments de l'obra de Josep Pla. Són textos de: La tria del Quadern Gris, Notes disperses, i Notes del Capvesprol.
Josep Valls, profund coneixedor de l'obra i amic personal de Josep Pla,ha suggerit que ens centréssim en aquest tres llibres tan significatius.
S'hi han repassat els temes més freqüents i importans del gran prosista:
una mica de la seva vida; l'especial visió de l'amor; el mar, amb totes les manifestacions ; el paisatge, especialment el de l'Empordanet; el vent recurrent; aquest artefactes que es posaven de moda (els cotxes); la vellesa, que tan peculiar; la mort com a fita ineludible; la pluja, que tant li plaïa de descriure; la literatura, etc.
S'han triat uns fragments que siguin uns tastets humorístics, irònics o significatius de la seva vida i obra (Text extret del díptic que es va repartir abans de l'obra.)

Font: Web Associació Veïns de Sant Narcís

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada