ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dijous, 5 d’agost del 2010

ADEU BAR PANAMÀ

Hem rebut aquesta carta de la senyora Isabel Figueras, ex-gerent (com diu ella mateixa) del Bar Panamà, situat a la Plaça d'Europa, de la que ens fem ressó.
La imatge i l'enllaç, en el que podeu llegir la notícia publicada el 25 de novembre de 2009, pertanyen al Diari de Girona i ho afegim a la carta com a complement per a més informació.
L'esquerda ha desplaçat també una fusta i una planxa i el propietari hi ha posat quatre testimonis de guix.<br/>

Bon dia Sra. Pagans, Sra. Salamaña i resta de la classe política de Girona. 


Els vull agrair sincerament els dos anys i escaig de diversió i entreteniment en el que s'ha convertit la zona de les obres del TAV. Sorolls, brutícies, cops, i a totes hores del dia. 


És el mateix agraïment que tenim per a vostès, tots els petits empresaris que hem hagut d'anar tancant els nostres negocis, amb comptagotes, per la zona de Sant Narcís. 
Jo regentava el BAR PANAMÀ, situat a la Plaça Europa, (parlo en passat donat que el local l'he hagut de tancar, com d'altres) el qual vaig obrir fa 10 anys. 


Vull donar les gràcies als polítics, ja que he après a saber estalviar, com un bon català, per arribar a final de mes. 
Els vull agrair la feina que tenia, doncs no m'avorria en tot el dia, havia d'estar continuament pendent d'escombrar el bar vàries vegades al dia degut a la pols que entrava de les obres. Gràcies a això estic en forma i em conservo jove. 


També els vull reconèixer les grans lliçons de demagògia política que ens han ofert als veïns afectats per les obres, en les reunions periòdiques que duien a terme, en les quals narcotitzaven les nostres ments amb un seguit de paraules i promeses incomplertes de la primera a la última (a més ens han imposat la zona blava que, segons l'equip de govern, era per dinamitzar el comerç, doncs el deu haver dinamitzat cap a un altre lloc, perquè al meu bar no hi parava ningú ni a fer un cafè). 


Agrair-los també les lliçons d'arquitectura que m'han donat els tècnics que visitaven amb gran curiositat el bar, on va aparèixer una esquerda des del sostre fins a terra que , per cert, deu ser obra d'algun esperit juganer, ja que sembla ser que no és deguda a les obres del TAV. 
Deixi'm parlar en nom dels tres empleats que treballaven al bar, pels quals ha de ser una satisfacció total poder experimentar ser una persona a l'atur. Una sensació nova haver d'anar a fitxar a l'INEM . Perquè és d'agraIr quedar-se sense feina avui en dia, i més ara a l'estiu que podran gaudir de la platja. 


Per tot això, felicito i reconec la feina dels nostres polítics , sense ells no hagués pogut experimentar aquestes sensacions, i no hagués après ha tenir més paciència que un sant. 


Segueixin així, tant propers als ciutadans i duent a terme totes les promeses que realitzen, per a que la resta dels gironins puguin gaudir d'aquestes sensacions que m'impregnen. 

SI M'HO PERMETEU HE COMENÇAT AMB UN XIC D'HUMOR CÍNIC QUE AMB ELS TEMPS QUE CORREN JA ÉS PROU D'AGRAIR UN PETIT SOMRIURE... 

ARA SERIOSAMENT, aquesta és la carta que faig arribar als mitjans de comunicació: 





Sempre s'ha escoltat que la paciència és una virtut, però els puc assegurar que no és infinita. 
Ara ja puc dir que sóc l'ex-gerent del Bar Panamà de la Plaça Europa. No sóc la primera ni la darrera perjudicada per les famoses obres del TAV de Girona, ni el primer o últim local que tanca les seves portes. Tots hem llegit pels mitjans de comunicació els noms dels petits negocis que han hagut d'anar tancant a mesura que les obres del TAV avancen. 


Es van iniciar les obres ara ja farà uns dos anys i escaig, i la classe política gironina es vanagloriava del gran projecte que es duria a terme a la nostra ciutat i intentava narcotitzar les ments dels veïns de la zona explicant rondalles sobre l'esplendorositat de l'obra i que ens portaria un futur millor. 
Doncs miri, després que el bar que regentava s'esquerdés de dalt a baix, després que els tècnics d'ADIF diguessin que no passava res i que era normal, després que els regidors i l'alcaldessa tampoc l'hi donessin importància, després d'escombrar el bar 10 vegades al dia de la pols que hi arriba a entrar provinent de les obres... després de tot això i de dos anys de patiment continuat, realitzant equilibris amb els comptes... he hagut de tancar el local i fer fora als tres treballadors amb els que comptava...després de 10 anys de treball i esforç!! 
Vull agrair als polítics de la ciutat de Girona, el tornar a demostrar que són uns mags de les paraules i dels fets, que després de prometre quelcom, tenen l'estrany vici de no fer realitat ni una desena part del promès. 

ISABEL FIGUERAS


ex-gerent BAR PANAMÀ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada