ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dissabte, 28 d’agost del 2010

GUERRA OBERTA ALS MOSQUITS-TIGRE!!

La família Montserrat-Puigdemeont ens ha fet arribar aquest escrit. El publiquem tot agraïnt la seva col·laboració.

Als jardins de Sant Narcís ja no s’hi pot prendre la fresca, tampoc s’hi poden treure les males herbes, ni fer petar la xerrada, també resulta difícil estar a casa llegint, mirant la TV, dormint, etc.. la gran culpa de tot aquest desgavell no la té ningú més que el mosquit tigre, una bèstia petita de vol erràtic i de mal localitzar, el seu plat preferit són les cames, però no fa cap fàstic a les altres parts descobertes del cos.
Com que neix a les nostres cases, allà a on hi ha poca aigua embassada, és el seu lloc preferit per deixar-hi els ous, per tant és a les nostres mans evitar la seva reproducció i colonització.
Des d’aquí faig una crida a tots els veïns i veïnes per tal d’extremar la vigilancia i no deixar platets a sota els testos, ni testos dins d’altres testos, etc. Entre tots hem d’impedir que el mosquit tigre s’apoderi dels nostres jardins i acabi convertint-se en un mal son per a tots.

Família Montserrat-Puigdemont
Plaça Madrid, 6
Sant Narcís


Imatge: masquefa.cat


I per més informació en Miquel ens envia aquest enllaç. Mireu-lo: http://www.moskitotigre.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada