ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT NARCÍS

Aquest Blog vol ser una eina de participació i informació amb tots els veïns del barri.
També,perquè més enllà dels seus límits, tots els ciutadans de Girona sàpiguen quines son les nostres inquietuds, els nostres problemes i el que fem.
En definitiva volem que sigui un espai de convivència.
---------------------------------------------------------------

FESTA MAJOR 2013

dijous, 19 d’agost del 2010

ATURADA TÈCNICA ?????????

 
Tuneladora "Gerunda" 

El passat dimecres dia 18 d’agost d’enguany es publicà a dos diaris de Girona la notícia que la tuneladora Gerunda feia una aturada tècnica al carrer Oviedo, a l’alçada del nou edifici d’hisenda, aquesta aturada ha de durar 2 ó 3 dies segons ens informaven.
 Ara bé si això nos fós del tot cert, és a dir , si per comptes de tractar-se d’una simple aturada tècnica fós una aturada forçada per una avarïa, hauriem doncs de começar a preparar-nos pel pitxor dels casos. Aquest seria que en cas d’una avarïa greu que no es pogués reparar desde dins el túnel,  no quedaria altre remei que actuar desde fóra, per tant caldria fer un pou d’accés a la tuneladora cosa que degut a les seves dimensions (diàmetre de capçal 12 mts) i a les pròpies dimensions del carrer Oviedo, no fóra possible de fer sense tallar la circulació per aquest carrer durant unes setmanes.
Posem-nos doncs en el millor dels casos i fem bóna la versió oficial de la aturada tècnica.

Xavier Reyner, veí i membre de l’associació de veïns de Sant Narcís.
Imatge: diaridegirona.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada